ΟΛΥΜΠΟΣ: Ελικόπτερο Super Puma έσωσε την 35 χρονη ορειβάτρια

22:34 6/1/2018 - Πηγή: BankWars
upd: Έληξε το θρίλερ με την 35χρονη που είχε τραυματιστεί στον Ολυμπο.Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας την παρέλαβε από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης» και την μετέφερε στο νοσοκομείο της Λάρισας, περίπου στις 1:30, τα ξημερώματα της Κυριακής.

ΝΩΡΙΤΕΡΑΑγωνία και μεγάλη κινητοποίηση για τη σωτηρία 35 χρονης στον ΌλυμποΝέα απόπειρα μεταφοράς από αέρος της 35χρονης ορειβάτισσας που έχει τραυματιστεί σοβαρά στον Όλυμπο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις μεταμεσονύχτιες

ώρες, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.Η τραυματισμένη γυναίκα, βρίσκεται «εγκλωβισμένη» σε καταφύγιο στον Όλυμπο. Τραυματίστηκε το πρωί του Σαββάτου μετά από πτώση στο ‘’λούκι του Στεφανιού’’ σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρων, όπου επιχειρούσε ανάβαση μαζί με ομάδα ορειβατών από τα Σκόπια.Το ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας δεν κατάφερε νωρίτερα να προσεγγίσει το σημείο που βρισκόταν για να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο.Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών είχε μεταφερθεί σε κοντινό καταφύγιο μαζί με δύο άντρες που την συνόδευαν και συγκεκριμένα στο καταφύγιο «Γ.Αποστολίδης» σε υψόμετρο 2.697μ.
Keywords
Τυχαία Θέματα