ΑΕΚ: Ένας αετός χωρίς φτερά – Μία ελπίδα: Το Εφετείο

«Καμπάνα» υποβιβασμού της πειθαρχικής επιτροπής της λίγκας για την ΑΕΚ. Η τιμωρία είναι αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και 2 από το επόμενο, κατακυρώνοντας τον αγώνα στο Πανθρακικό με 3-0. Τώρα οι κιτρινόμαυροι ελπίζουν στην έφεση.

«Η ΑΕΚ δεν παραδίδει τα όπλα» Λίγο μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκας, η οποία είναι καταδικαστική για την ΑΕΚ, η «Ένωση» εξέδωσε
ανακοίνωση, με την οποία δηλώνει αποφασισμένη να μην παραδώσει τα όπλα.“Προμελετημένο το έγκλημα με φυσικούς αυτουργούς καταρχήν τον Τριτσώνη και την επιτροπή των κ.κ. Χαρίλαου Κλουκίνα, Στέφανου Στεφανόπουλου, Γιώργου Στεφανάκη και ηθικούς αυτουργούς τους διοικούντες του “συστήματος” της σήψης.Στο παρελθόν έχουμε δει πολλά σε βάρος μας. Μεταξύ άλλων, αφαίρεση πρωταθλήματος με αλλαγή νόμου (1988), ενώ είναι νωπές ακόμη οι μνήμες μας όταν η ΑΕΚ έχασε σε κάποιες δικαστικές αίθουσες (2008) τον τίτλο του πρωταθλήματος που κέρδισε πανάξια μέσα στο γήπεδο.Σήμερα το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να της αφαιρέσει, πάλι στα χαρτιά, το δικαίωμα να παλέψει για τη σωτηρία της.Η ΑΕΚ δεν παραδίδει τα όπλα γιατί έχει μάθει να αγωνίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τέλους. Αρχής γενομένης από την Κυριακή στο Περιστέρι και στη συνέχεια την ερχόμενη εβδομάδα στο Εφετείο όπου πιστεύουμε επιτέλους να δικαιωθούμε”.
Keywords
Τυχαία Θέματα