ΑΕΚ: Απονομή και …αντίο με νίκη στον εφιάλτη της ΄Γ Εθνικής – Μένει ο Δέλλας

Αντίο με νίκη και μια για πάντα στον «εφιάλτη» της Γ’ Εθνικής είπε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» επικράτησε 3-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στον Πανναξιακό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής και βλέπει τον δρόμο της μεγάλης της επιστροφής να μικραίνει.

Δύο τέρματα πέτυχε ο Δημήτρης Ανάκογλου, έπειτα από όμορφες ασίστ του Γροντή. Ο Πανναξιακός ξεθάρρεψε με το γκολ

του Ρόβα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως την τελευταία λέξη στο ματς είπαν τα «φυντάνια» της ΑΕΚ, που πήραν χρόνο από τον Τραϊανό Δέλλα. Ο Βλαχομήτρος με πολύ όμορφη κεφαλιά στο 80’ έπειτα από σέντρα του Βιδάλη έγραψε το 3-1, σημειώνοντας παράλληλα το τελευταίο τέρμα στην ιστορία της «Ένωσης» στη Γ’ Εθνική.

Τυπικότατο χαρακτήρα είχε η απονομή της κούπας στην ΑΕΚ. Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Γεωργέας κράτησε το τρόπαιο στα χέρια του μόνο για την καθιερωμένη ομαδική φωτογράφιση, που έγινε πριν τη σέντρα του ματς.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα σε ματς της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. «Να γυρίσει η ομάδα εκεί που ανήκει», το μήνυμα του ηγέτη της «Ένωσης» στους παίκτες.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική σεζόν κατά την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Football League.

Πρόκειται για μια απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος σήμερα είχε συνάντηση με τον Έλληνα τεχνικό για το θέμα.

Original article: ΑΕΚ: Απονομή και …αντίο με νίκη στον εφιάλτη της ΄Γ Εθνικής – Μένει ο Δέλλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα