Αχίλλειος πτέρνα του Α.Τσίπρα η νέα αναταραχή στην Αργεντινή – Κόντρες ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή αυτή τη φορά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων περί ενδεχόμενης μονομερούς διαγραφής χρέους, ότι θέλει να καταστήσει τη χώρα Αργεντινή και να βυθίσει την κοινωνία σε εφιαλτικές καταστάσεις. (Σημειώνεται ότι , ο κ.Τσίπρας,

μίλησε για μονομερείς ενέργειες, μόνο αν και εφόσον οι δανειστές δεν καθίσουν στο τραπέζι να συζητήσουν τις ελληνικές προτάσεις που θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών).

Η ανακοίνωση της ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας πρόσφατα ευχήθηκε να γίνει η χώρα μας Αργεντινή προσομοιάζοντας το μοντέλο της με εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, επαναλαμβάνει την επίσημη θέση του που είναι μονομερής διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Έτσι θέλει να καταντήσει την πατρίδα ο κ. Τσίπρας. Γιατί οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανές ότι θα οδηγήσουν τη χώρα σε άμεση έξοδο από το ευρώ και θα βυθίσουν την κοινωνία σε εφιαλτικές καταστάσεις, χειρότερες από εκείνες της Αργεντινής», συνεχίζει η ΝΔ, καταλήγοντας μάλιστα δηκτικά πως ο αντίστοιχος Τσίπρας στην Αργεντινή εγκατέλειψε τη χώρα του με ελικόπτερο…».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τους θιασώτες του μερκελισμού. Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του, όχι μόνο αδυνατούν να αντιληφθούν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που συστηματικά παραχαράσσουν, αλλά στο δικό τους λεξιλόγιο έχουν υποκαταστήσει τον όρο ανθρωπιστική κρίση, η οποία προσλαμβάνει καθημερινά εκρηκτικές διαστάσεις στη χώρα μας, με τη λέξη σταθερότητα».

Original article: Αχίλλειος πτέρνα του Α.Τσίπρα η νέα αναταραχή στην Αργεντινή – Κόντρες ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα