Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – “Η ρήξη με την ΕΕ μπορεί να φέρει ατύχημα”

Από τη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς προειδοποίησε πως υπάρχει ο κίνδυνος να συμβεί «ατύχημα» για τη χώρα, αν οι πολίτες προτιμήσουν τη ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω της ψήφου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι σήμερα υπογράφεται η καταβολή των εξισωτικών αποζημιώσεων των αγροτών και των αποζημιώσεων στους ροδακινοπαραγωγούς, για τις επιπτώσεις

από το εμπάργκο στη Ρωσία.

Την παραπάνω ανακοίνωση έκανε ο κ. Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του σε σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, όπου ο ιδιοκτήτης τον ενημέρωσε για τον τρόπο με τον οποίο αξιοποίησε ευρωπαϊκά κονδύλια.

Αμέσως, ο πρωθυπουργός παρενέβη και σημείωσε: «Πρέπει να το γνωρίζει ο κόσμος, ότι είναι χρήματα που προέρχονται κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Άρα, πρέπει να υπάρχει στενή και άρρηκτη σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν προτιμήσουμε τη ρήξη, τότε θα γίνει το ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί.

Και πιστεύουμε βαθιά ότι ο Έλληνας αγρότης, επειδή έχει εμπιστοσύνη, τόσες δεκαετίες, στην ανάπτυξη που τού χάρισε η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρώπη, πιστεύω, ότι πραγματικά θα σταθεί δίπλα μας για να μην υπάρχει τέτοιο ατύχημα. Γιατί έτσι και γίνει κάτι με την ΚΑΠ, έτσι και γίνει κάτι με τα ΕΣΠΑ, η ανάπτυξη δεν θα έρθει».

Ο πρωθυπουργός περιόδευσε στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, στην οποία είναι και υποψήφιος βουλευτής. Στις 7μ.μ., ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, που θα γίνει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.


Real.gr- ΣΑΜΑΡΑΣ by realmedialive

Keywords
Τυχαία Θέματα