Wall Street: Νέα ιστορικά ρεκόρ!

Κέρδη για μία ακόμα ημέρα έγραψε η Wall Street με τους επενδυτές να επικεντρώνονται στα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της Fed και στα εταιρικά αποτελέσματα τριμήνου.

Τα πρακτικά έδειξαν ότι η αμερικανική οικονομία είναι αρκετά ισχυρή για να αντέξει μία ακόμη αύξηση των επιτοκίων τον Δεκέμβριο.

Πάντως, πολλοί αξιωματούχοι εξέφρασαν ανησυχία ότι οι φετινές χαμηλές μετρήσεις για τον πληθωρισμό μπορεί να αντανακλούν την επίδραση εξελίξεων οι οποίες ενδέχεται να αποδειχθούν πιο επίμονες.

Ο Dow Jones έκλεισε με

κέρδη 0,18% στις 22.872 μονάδες, ο S&P σημείωσε άνοδο 0,18% στις 2.555 μονάδες και ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq κινήθηκε υψηλότερα 0,25% στις 6.603 μονάδες.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις δείκτες έπιασαν νέα ιστορικά υψηλά.

Ισχυρά αποτελέσματα γ’ τριμήνου ανακοίνωσε η BlackRock ( καθώς τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 947 εκατ. δολάρια από 875 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους. Αντίστοιχα τα έσοδα αυξήθηκαν 14% στα 3,23 δισ. δολάρια.

Σημειώνεται ότι εντός της εβδομάδας θα ανακοινώσουν αποτελέσματα τριμήνου οι Citigroup, JP Morgan Chase, Bank of America και Wells Fargo.

Keywords
Τυχαία Θέματα