Twitter: Στους τραπεζίτες το 3,25% της αρχικής δημόσιας προσφοράς ύψους 1 δισ.

Ποσό άνω του 1 δισ. δολαρίων επιδιώκει να συγκεντρώσει το Twitter στην αρχική δημόσια προσφορά του, ενώ σχεδιάζει να καταβάλλει ως αμοιβή στους τραπεζίτες που θα αναλάβουν το IPO το 3,25%, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το θέμα, τις οποίες επικαλείται το Bloomberg.

Η εταιρεία

πιθανότατα θα ξεκινήσει roadshow σε τραπεζίτες προκειμένου να προωθήσει το deal την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Το Twitter, το οποίο προσανατολίζεται στην εγγραφή στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, συνεχίζει να διαπραγματεύεται με το χρηματιστήριο και τον Nasdaq για το θέμα της διαχείρισης του IPO, αλλά και για τις αμοιβές που σχετίζονται με την εισαγωγή, σύμφωνα με μια εκ των πηγών.

Σημειώνεται ότι οι αμοιβές του Twitter είναι υψηλότερες από αυτές που κατάβαλε το Facebook στην δική του δημόσια εγγραφή (1,1% για το IPO ύψους 16 δισ. δολαρίων). Το Twitter προσέλαβε την Goldman Sachs ως κύριο ανάδοχο για το IPO, ενώ έχει προσλάβει επίσης και τις Morgan Stanley, JPMorgan Chase, Bank of America, Deutsche Bank, Allen & Co και Code Advisors.

Εκπρόσωποι τόσο του Twitter όσο και της Goldman Sachs αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα