To Pj Catalyst Fund επενδύει 400.000 ευρώ σε i-kiosk και Kyttaro Tech

Αυλαία έριξε χθες το φετινό Πανόραμα επιχειρηματικότητας και σταδιοδρομίας που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από 12-14 Απριλίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, την «τιμητική» τους στο φετινό Πανόραμα είχαν οι startups.

Στο πάνελ «Τρόποι χρηματοδότησης για νέες επιχειρήσεις» ο κ. Λουκάς Πηλίτσης, CEO του Private Equity & Venture Capital Group

του ομίλου Πειραιώς ανακοίνωσε την συνολική επένδυση του Pj Catalyst Fund ύψους 400.000 ευρώ στις startups i-kiosk και Kyttaro tech.

H i-kiosk, που έλαβε το συνολικό ποσό των 300.000 ευρώ από το Pj Catalyst Fund προσφέρει έναν ολοκληρωμένο ψηφιακό οδηγό για τον καταστηματάρχη που τον βοηθάει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες εύκολα και γρήγορα: αγοραπωλησίες, επίβλεψη και επισκόπηση αποθεμάτων, αυτόματη διενέργεια παραγγελιών, διαχείριση των πελατών, των προμηθευτών του κοκ.

Το Kyttaro Tech αποτελεί μια νέα εταιρία στον χώρο του mobile casual gaming η οποία χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 100.000 ευρώ από το Pj Catalyst Fund. Σύμφωνα με τον κ. Λουκά Πηλίτση, το kyttaro tech αναμένεται να είναι η πρώτη startup που θα φιλοξενηθεί στο IQbility τη νέα θερμοκοιτίδα (incubator) για τεχνολογικές startups η οποία έχει συνάψει συνεργασία με το Pj Catalyst Fund.

Της Ελένης Νάτση

Keywords
Τυχαία Θέματα