«To Athens Alive ενδιαφέρεται ακόμα για τον Παναθηναϊκό»

14:06 7/5/2018 - Πηγή: BankWars

Την πρόθεση τους να πετύχουν τη συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση, για να προχωρήσει το πρότζεκτ του «Athens Alive», τόνισε ο Μάρκ Αλεξάντερ, εκπρόσωπος της Redstone, μιας από τις εταιρείες που συμμετέχουν στο consortium για το ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport», αυτή η προσπάθεια είναι ανεξάρτητη από το ενδιαφέρον του Παϊρότζ Πιέγκμπονσαντ για την «πράσινη» ΠΑΕ.

«Το Athens Alive θα παραδώσει χώρους πολυτελείας, γραφεία,

πάρκα, χώρους άθλησης, εμπορικά καταστήματα και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, με τους συνεπακόλουθους φόρους και εισοδήματα», είπε ο Αλεξάντερ.

Και συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση θέλει τόσο πολύ το πρότζεκτ, όσο οι Έλληνες πολίτες και το κονσόρτσιουμ. Εργαζόμαστε σκληρά με την κυβέρνηση για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα για την Ελλάδα, την Αθήνα και τις αθλητικές ομάδες.

Τέλος, ανέφερε: «Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό. Εμείς ενδιαφερόμαστε ακόμα. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: το Athens Alive θα δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο σπίτι για τον σύλλογο και τους οπαδούς, διασφαλίζοντας το μέλλον του για δεκαετίες. Αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια, σε όποιον και αν ανήκει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Keywords
Τυχαία Θέματα