Super League: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου – Τα ματς της Κυριακής

Τρία παιχνίδια έγιναν το Σάββατο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.

Τα αποτελέσματα:

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-2

Ο Παναιτωλικός, σημείωσε την τρίτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη φετινή εκτός έδρας, επικρατώντας της Κέρκυρας 2-1 με γκολ των Βιγιαφάνες (16΄), Κάπελ (20΄). Για τους γηπεδούχους, που ηττήθηκαν για δεύτερη

φορά στο γήπεδό τους, μείωσε στο 84΄ ο Γκόμες.

ΞΑΝΘΗ – ΟΦΗ 2-1

Η Ξάνθηεπικράτησε του ΟΦΗ με 2-1 στα Πηγάδια. Η ομάδα του Γκατζούζο προηγήθηκε στο 6′ με τον Πετρόπουλο, αλλά πριν κλείσει το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν ανατρέψει τα εις βάρος τους δεδομένα με τα τέρματα των Λισγάρα (29′) και Κλέιτον (33′). Στο 78′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τζορτζ του ΟΦΗ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -ΒΕΡΟΙΑ 2-2

Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές (13′ Χαλκιαδάκης, 38′ Γιουσούφ) αλλά δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα ως το τέλος και να πανηγυρίσουν την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη τους, καθώς η μακεδονική ομάδα ισοφάρισε αρχικά με τον Καλτσά στο 17′ και στη συνέχεια με πέναλτι του Μπεν, στο 61ο λεπτό.

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 15:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανθρακικό στο Στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” (NS2), ενώ στις 17:15 τρεις αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα: Ο Λεβαδειακός αγωνίζεται με τον Πλατανιά στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (NS7), ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη (NS2) και ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στους “Ζωσιμάδες” (NS4).

Στις 19:30 όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στο γήπεδο Τούμπας (NS1)

Τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ με τον αγώνα Ατρόμητος Αθηνών-Αστέρας Τρίπολης (19:30 NS1) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα