Super League – 15η αγωνιστική: Συντριβή του ΠΑΟ στην Ξάνθη – Όλα τα αποτελέσματα

Με 4-2 έχασε ο Παναθηναϊκός από την Ξάνθη στα Πηγάδια, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βρεθεί μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Σπουδαία εμφάνιση της Ξάνθη; που έφτασε σε ακόμα μια μεγάλη νίκη με , το ίδιο σκορ με το οποίο είχε κερδίσει και τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πλην του γκολ είχε και δυο δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τους Κλέιτον, Σολτάνι και Καπετάνο με τον Βραζιλιάνο να κάνει ότι θέλει στο ματς και να χαζεύει αρκετές φορές τους παίκτες του Παναθηναϊκού σε μεσαία γραμμή και άμυνα. Ο ΠΑΟ έπειξε χωρίς τον Μάρκους Μπέργκ.

Ο Γούτας στο 3΄, ο Βασιλακάκης στο 16΄, ο Σολτάνι στο 52΄ και ο Καπετάνος στο 63΄ ήταν οι σκόρερ της ακριτικής ομάδας, ενώ για τον Παναθηναϊκό και τα δύο γκολ πέτυχε ο Καρέλης (17΄, 65΄).

Οι συνθέσεις

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος, Γούτας, Καρυπίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης (73′ Ομπόντο), Φλίσκας (38′ Παπαστεργιανός), Λουσέρο,Κλέιτον, Σολτάνι, Καπετάνος (81′ Ρούντι).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο (63′ Χουχούμης), Λαγός (60′ Ντίνας), Ζέκα (60′ Δώνης), Πράνιτς, Καρέλης, Πέτριτς, Κλωναρίδης.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχασαν σήμερα βαθμούς σε Ξάνθη και Γιάννενα, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πλέον μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝNINΑ – ΠΑΟΚ: 3-0

Βαριά ήττα γνώρισε ο ΠΑΣΟΚ από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 3-0) και πλέον νιώθει την «ανάσα» του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στο -1.

Στις 19:30 ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να φτάσει και εκείνος σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, εφόσον κερδίσει την Ξάνθη στα «πηγάδια».

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες: Μανιάς – Βίτορ, Αθανασιάδης, Τζανδάρης

Κόκκινες: 90+3 Μανιάς (δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Κοροβέσης (84΄ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Τσουκαλάς, Ίλιτς (62΄ Ακόστα), Χαρίσης, Τσάβες (87΄ Μανιάς), Ναδάλες.

ΠΑΟΚ (Α.Αναστασιάδης): Γλύκος (31΄ λ.τ. Ιτάνζ), Κίτσιου (67΄ Παπαδόπουλος), Σπυρόπουλος, Βίτορ, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Αθανασιάδης, Περέιρα (77΄ Κουλούρης), Σαλπιγγίδης

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-0

Ο Ολυμπιακός, στο τελευταίο αγώνα του Ερίκ Αμπιντάλ στην καριέρα του, επικράτησε δύσκολα του Πανιωνίου (Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-0) στο πλαίσιο της 15ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και μείωσε ξανά τη διαφορά στον έναν βαθμό από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται την Πέμπτη με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (36′, 90′) ο Μήτρογλου έκρινε την αναμέτρηση. Γκρίνια από τον λίγο κόσμο στην εξέδρα για την εμφάνιση της ομάδας.

Μαχητικοί οι «κυανέρυθροι» στο δεύτερο μέρος, με τον Ιμπαγάσα να επευφημείται από το «Καραϊσκάκη» και από την άλλη τον Ερίκ Αμπιντάλ να αποχαιρετάει, δίνοντας το τελευταίο του παιχνίδι στο Φάληρο.

ΒΕΡΟΙΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: 2-0

Στην πέμπτη θέση της Σούπερ Λίγκ παραμένει η Βέροια, η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της ουραγού Νίκης Βόλου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Ο Κάμπορα στο 38΄ και ο Καλτσάς στο 84΄ ήταν οι σκόρερ της «βασίλισσας του βορρά».

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες: Καρασαλίδης

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Βάσκες (87΄ Αρτσε), Μπαργκάν (81΄ Ντουμίτρου), Καλτσάς, Μπεν, Κάμπορα (68΄ Βούκιτς)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δήμιζας, Μαρινάκης, Τσουκάνης (65΄ Σταμπολζίεφ), Μαχλελής, Αργύρης, Ιβενς, Καρασαλίδης, Αναστασόπουλος (87΄ Γιαννιτσάνης), Μουζακίτης, Ροτζέριο, Σκουρτάι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 1-0

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο που επικράτησε του Λεβαδειακού στο Περιστέρι με 1-0 σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Παπάζογλου στο 7′. Με δέκα πάικτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Λεβαδειακός μετά την απευθείας αποβολή του Ζίτο στο 69′.

Ο αγώνας ήταν παράσταση για ένα ρόλο στο πρώτο ημίχρονο αφού από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τους Βοιωτούς που όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την περασμένη Κυριακή, έκαναν δύο αναγκαστικές αλλαγές πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 45 λεπτά.

Ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα στο 7′ με την κεφαλιά του Παπάζογλου μετά από σέντρα του Πίτου Γκαρσία. Στο 13′ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 αλλά το σουτ του Μπρίτο πέρασε δίπλα από την εστία του Σηφάκη. Η πρώτη αντίδραση του Λεβαδειακού ήρθε στο 21′ με την κεφαλιά του Βούκσεβιτς που εξουδετερώθηκε από τον Γκορμπούνοφ ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Μάντζιου ήταν άστοχο.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτία)

Κίτρινες: Κοντοές, – Γεωργιάδης

Κόκκινη: Ζίτο

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (81΄ Δημούτσος), Κοντοές, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (64΄ Καραμάνος), Νάστος, Αγκουαζί, Ούμπιδες, Ναπολεόνι (75΄ Φάμπιο), Παπάζογλου.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Σκέμπης, Μάντζιος, Κώτσιος (41΄ Μάγκας), Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τόμας, Σάντσες (75΄ Γκόμεζ), Ορτέγκα (34΄ Σοτέλο), Κονέ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 1-0

Ανώτερος σε όλους τους τομείς ο Παναιτωλικός νίκησε δίκαια τον Πλατανιά με 1-0 στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ των γηπεδούχων, που έχασαν σωρεία κλασικών ευκαιριών, πέτυχε στο 24΄ ο Μπεχαράνο.

Απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι ήταν ο Παναιτωλικός από το ξεκίνημα του αγώνα και στα πρώτα 20 λεπτά έφτασε τέσσερις φορές κοντά στο γκολ, με τους Άλβες (3΄,11΄), Μαρτίνες (8΄) και Μύγα (18΄). Στο διάστημα αυτό ο Πλατανιάς, η άμυνα του οποίου άντεξε την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι, είχε μόνο μία καλή στιγμή με το Ναζλίδη στο 17΄, όταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση στην περιοχή.

Διαιτητής: Α.Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Μύγας, Κέβιν – Τσουράκης, Κουλιμπαλί

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Κούσας, Μπεχαράνο, Άλβες (66΄ Βασιλείου), Κάπελ, Καλογέρης (85΄ Μαλεζάς), Γοδόϊ, Μαρτίνες, Μύγας (61΄ Κόρμπος), Ετζενγκέλε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Χριστόπουλος): Ολιμπά, Δημήτρης, Μενδρινός (80΄ Γιακουμάκης), Μαχαμάτ, Ναζλίδης, Μιλούνοβιτς (71΄ Φιγκέιρα), Νέπλιακ, Τσουράκης (75΄ Τσοντάκης), Ιτούα, Κουλιμπαλί, Τετέ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν τους βαθμούς στην Κομοτηνή καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη μεταξύ τους αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με τον Τζάνη και οι Αρκάδες, οι οποίοι παραμένουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ισοφάρισαν στο 31΄ με τον Γκοϊάν.

Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας)

Κίτρινες: Μεχία, Πασχαλάκης (στον πάγκο) – Παντελιάδης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Γκοϊάν

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (67΄ Χρήστου), Κάσες (88΄ Χασομέρης), Παπαγεωργίου, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τσουμάνης (81΄ Πέρεθ), Λαδάκης, Ποτουρίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Μουνάφο (71΄ Γιαννιώτας), Τσοκάνης (85΄ Ζησόπουλος), Κουρμπέλης, Μάσα, Φερνάντες (61΄ Μπακασέτας), Μπαράλες

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3-1

Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο 38΄ με τον Φίντελεφ, αλλά οι γηπεδούχοι «γύρισαν» το ματς με δύο γκολ του Καϊκούτ (52΄, 67΄) κι ένα του Μαρκόβσκι (63΄) και πήραν τη νίκη και μία βαθμολογική «ανάσα».

Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)

Κόκκινη: Χαντί (89΄, 2η κίτρινη)

Κίτρινες: Μαραγκός, Καϊκούτ, Γκόμες – Φίντελεφ, Χαντί, Μπαμ Μπαμ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης (46΄ Ζορμπάς), Καϊκούτ, Γκόμες, Καρντόσο (46΄ Ανδρεόπουλος), Μαρκόβσκι, Κόντος (65΄ Ρόχας), Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Πίτσος, Φίντελεφ, Γκέντσογλου, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Γιουσούφ (77΄ Μπουρσέλης), Ρέντζας (63΄ Λεονάρντο), Χαντί, Χαλκιαδάκης (12΄ Μπαμ Μπαμ)

ΟΦΗ- ΚΑΛΛΟΝΗ: 1-1

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του ΟΦΗ με την Καλλονή στο Ηράκλειο για την 15η ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το σκορ άνοιξε η Καλλονή στο στο 70′ με πέναλτι του Χουάνμα σε χέρι του Τριποτσέρη, για να ισοφαρίσει ο ΟΦΗ στο 73′ με κεφαλιά του Μακρή.

Διαιτητής: Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: Μερεμπασβίλι, Μπανούσης, Μιλιάζες, / Γιορέντε, Καλτσάς, Χουάνμα

Κόκκινες κάρτες: Τριποτσέρης 81΄ (με 2 κίτρινες)

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λορία, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης (72΄ Ροβίθης), Μονιάκης (54΄ Φερνάντεθ), Πετρόπουλος, Λαμπρόπουλος (84΄ Μεϊτέ), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός (63΄ Μπαρέρα), Αντέτζο, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Τσαμπούρης (66΄ Πιπίνης), Στεφάνοβιτς, Καμαρά (46΄ Ναβάρο), Χουάνμα.

Keywords
super league, super, league, παο, ξανθη, παναθηναικος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα, super league, παο, super, league, νικη βολου, χοσέ κάρλος, ραούλ μπράβο, ολυμπιακος, εμφάνιση, ΠΑΟΚ, γκολ, εικονα, ΠΑΣΟΚ, τσαβες, κουλουρης, αποτελεσματα, πανιωνιος, ιωαννινα, βεροια, νικη, μπεν, μαρινακης, περιστερι, σηφάκη, παντελιδης, σωρεία, κομοτηνη, μπαμ, οφη, ηρακλειο, ομαδα διας, νικος παπαζογλου, γιαννης ρουσακης, αθηνα, Καλή Χρονιά, κερκυρα, δωρο πασχα 2012, νίκος αναστασιάδης, ξανα, νικη βολου, ζεκα, εξεδρα, ηττα, καριερα, οφη, πιεση, πλαισιο, αγρινιο, αθανασιαδης, αμυνα, ατρομητος, βενετης, βρισκεται, γκολ, γινει, γιαννενα, δευτερο, διαστημα, ευκαιρια, εμφάνιση, εστια, ιδιο, εικονα, ημιχρονο, λαγος, λεβαδειακος, μυγα, μυγας, μπαμ, μπεν, νικη, ξεκινημα, ομαδα, παπαζογλου, πεμπτη, ραουλ, ραούλ μπράβο, ρολο, σεντρα, σηφακης, σηφάκη, σουπερ, σωρεία, φαληρο, χαβιτο, χερι, αγωνας, δημητρης, φυτανιδης, ιμπαγασα, καμαρα, κονε, κωτσιος, κυριακη, παιχνιδι, πηγαδια, σπυροπουλος, θανασης
Τυχαία Θέματα