Sprider Stores: Γιατί απομάκρυνε τα αποθέματα από τα καταστήματα

Στο πλαίσιο της προστασίας των περιουσιακών της στοιχείων, από τυχόν βανδαλισμούς, αποδίδεται από την Sprider Stores, η απομάκρυνση αποθεμάτων από κάποια καταστήματά της.

Όπως διευκρίνησε η εταιρεία, σε ανακοίνωσή της, «συνεχίζοντας να ενεργεί με υπευθυνότητα και επιχειρηματική ηθική, προσπαθεί να διασφαλίσει και να προστατέψει με οποιοδήποτε τρόπο τα περιουσιακά της στοιχεία. Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσονται και οι ενέργειές

της, τις τελευταίες ημέρες, να απομακρύνει εμπορεύματα από διάφορα καταστήματά της».

Ενώ, αναφέρεται ότι τα εμπορεύματα που απομακρύνθηκαν, «αποθηκεύονται σε αποθήκες της εταιρείας, με στόχο να διασφαλιστεί η περιουσία της στο ακέραιο και να μην αφεθεί στην τύχη πιθανών βανδαλισμών, όπως έχει γίνει σε ανάλογες περιπτώσεις εταιρειών που ανέστειλαν τη λειτουργία τους».

Μάλιστα, από την πλευρά της εταιρείας, τονίζεται ότι τα διαθέσιμα εμπορεύματα, μαζί με τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία της Sprider Stores, θα αξιοποιηθούν προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις στους εργαζομένους. «Τονίζεται, για ακόμα μία φορά ότι όλες οι προσπάθειες της εταιρείας, γίνονται με γνώμονα την ικανοποίηση των εργαζομένων», αναφέρεται, χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα