SUPER LEAGUE: Ο ΠΑΟΚ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ +4 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ – ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

UPD: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύσκολα με 2-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα και κράτησε τη διαφορά των 4 βαθμών από τον Ολυμπιακό, ο οποίος χθες, επίσης πολύ δύσκολα και στις καθυστερήσεις του ματς πήρε τη νίκη από τον Λεβαδειακό. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κέρδισε με 4-0 τον Πανθρακικό και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπικαό και στο -6 με τον ΠΑΟΚ.

- Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα, με τα γκολ των Περέιρα στο 58ο και Κάτσε στο 81ο λεπτό. Για την Κέρκυρα είχε ισοφαρίσει στο 70΄ ο Ναγιάρ, ενώ στο 93′ ο Καϊκούτ σημάδεψε το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ.

– Ο Αστέρας επιβλήθηκε άνετα της Βέροιας με 2-0 , με γκολ που πέτυχαν οι Μάσα (36`) και Μπαράλες (38`), ενώ σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ατρόμητο με 1-0, με γκολ του Τσάβες, προσπερνώντας τον στη βαθμολογία.

– Διπλό για την Ξάνθη στην Κρήτη με 2-0 τον Εργοτέλη με τέρματα των Λισγάρα και Ομπόντο, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε τον ΟΦΗ με 2-0 στη Νέα Σμύρνη με γκολ των Κολοβού (52΄) και Γιάννου (70΄)

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ο Ολυμπιακός “απέδρασε” από τη Λειβαδιά με τον Μήτρογλου

Με γκολ του Μήτρογλου στο 90+1′ ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με τον Τομάς, οι Πειραιώτες ισοοφάρισαν με τον Αφελάι στο 73′ και τελικά «απέδρασαν» στις καθυστερήσεις, αποφεύγοντας μια νέα οδυνηρή απώλεια.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας (18΄ λ.τρ. Σκέμπης), Μάντζιος, Κώτσιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τόμας, Πρόγιτς (8΄ λ.τρ. Νικολακάκης), Ορτέγα, Μιλοσάβλιεβ, Γκόμες (72΄ λ.τρ. Μάγκας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Γιαννούλης (46΄ Ντοσεβί), Εντινγκά (69΄ Μπενίτες), Κασάμι, Μαζουακού, Φουστέρ (63΄ Αφελάι), Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-1

O Πλατανιάς επικράτησε με σκορ 3-1 της Νίκης Βόλου στα Περιβόλια. Οι γηπεδούχοι, που έχασαν πέναλτι στο 7’ με τον Ναζλίδη, άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον ίδιο παίκτη, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Γκόμες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και στο 53’. Η Νίκη μείωσε στο 73’ με τον Σκούρτη, ενώ από το 5’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας Ταΐρης.

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά (66’ Αποστολόπουλος), Ιτούα, Ζαραδούκας (72’ Δημήτρης), Τετέ, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γκόμες (76’ Μιλούνοβιτς), Ναζλίδης, Τόρες.

Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Ταΐρης, Ίβενς, Λάουξ, Καρασαλίδης, Μαρινάκης, Κοτσαρίδης (46’ Αναστασόπουλος), Νικλητσιώτης (7’ Δήμιζας), Μάρτινς, Μαχλελής, Μουζακίτης (86′ Τζιώρας), Σκούρτης.

Καλλονή – Παναιτωλικός 0-0

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλιός, Γιορέντε, Στεβάνοβιτς, Κεϊτά, Λεοζίνιο (84′ Ναβάρο), Μανούσος (71′ Μίνγκας), Καμαρά (72′ Καλτσάς), Χουάνμα.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κουτρουμάνος (63′ Κόρμπος), Κούσας, Εντζεγκέλε, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης (57′ Καλογέρης), Μαρτίνεθ, Μύγας, Κάπελ, Άλβες (82′ Βασιλείου).

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

15:00 Πανιώνιος – ΟΦΗ
17:15 Αστέρας Τρίπολης – Βέροια
17:15 Εργοτέλης – Ξάνθη
17:15 ΠΑΟΚ – Κέρκυρα
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος
19:30 Παναθηναϊκός – Πανθρακικός

Keywords
Τυχαία Θέματα