Ferrari – Ελλάδα: Μόλις μια πουλήθηκε το 2012… Γκλαμουριά τέλος!

Οι μέρες της…γκλαμουριάς και της επιδειξιομανίας φαίνεται πως πέρασαν οριστικά για την Ελλάδα. Εκτός…μόδας οι πλούσια ζωή στη χρεοκοπημένη Ελλάδα, σύμφωνα με το Reuters.

Μόλις μία Ferrari πουλήθηκε το 2012 στην Ελλάδα,

γεγονός αντικατοπτρίζει τον…θάνατο του επιδεικτικού πλούτου ζωής των Ελλήνων, αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters.

«Το έλλειμμα των τρέχουσων συναλλαγών στην Ελλάδα μειώθηκε πέρυσι στο χαμηλότερο επίπεδο από την ένταξη της χώρας στο ευρώ, γεγονός που έρχεται να προστεθεί στα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ελληνική οικονομία σιγά-σιγά αρχίζει να ανταποκρίνεται στα σκληρά μέτρα λιτότητας» αναφέρει το δημοσίευμα.

Φέρνοντας ως παράδειγμα των πώληση μόνο μίας Ferrari το 2012, κατέστησε σαφές πως «ο επιδεικτικός τρόπος ζωής είναι πλέον έξω από τη μόδα στη χρεοκοπημένη Ελλάδα.

Μόνο ένα νέο σπορ αυτοκίνητο Ferrari έχει καταχωρηθεί σε εθνικό επίπεδο στο σύνολο των αγορών για το 2012. Αυτό, συν ένα άλλο μεταχειρισμένο Ferrari που πωλήθηκε, σε αντίθεση με 21 ολοκαίνουργια και 37 μεταχειρισμένα που καταγράφηκαν στις πωλήσεις εντός του 2007, το τελευταίο έτος πριν η ύφεση χτυπήσει την Ελλάδα».

Διαβάστε ΕΔΩ το δημοσίευμα

Keywords
Τυχαία Θέματα