REAL NEWS: Έρχεται η “ομπρέλα” των Βρυξελλών – ΧΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ!

Με τίτλο: “Η “ομπρέλα” των Βρυξελλών” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία διερευνά “ποιο θα είναι το κόστος της ευρωπαϊκής προστασίας μετά την “καταιγίδα” των αγορών”. Η Realnews αποκαλύπτειτα δύο σενάρια για το νέο “συμβόλαιο” με τους δανειστές”, ενώ επισημαίνει ότι οι εταίροι διαμηνύουν στην Αθήνα: “ξεκαθαρίστε το εκλογικό σκηνικό”. Επίσης, η εφημερίδα αναφέρεται στο “τι αποφασίστηκε σε μυστική σύσκεψη Γιούνκερ – Ντάισελμπλουμ με τους υπουργούς Οικονομικών των ισχυρών της Ε.Ε. για την Ελλάδα”.

ΘΕΜΑΤΑ

ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ:

Το άρθρο – παρέμβαση της Realnews υπογράφει ο Νίκος Χατζηνικολάου και έχει τίτλο: “Συναντηθείτε και συμφωνήστε!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: “Οι κ.κ. Σαμαράς και Τσίπρας οφείλουν πάραυτα να συναντηθούν, να συζητήσουν και να συνεννοηθούν για τρία απλά, αλλά εξαιρετικά σημαντικά για την επόμενη μέρα της χώρας ζητήματα. Για το χρέος και τη βιωσιμότητά του, για την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας και για τον χρόνο των εθνικών εκλογών”.

- Αποκλειστική συνέντευξη του Γκίκα Χαρδούβελη: “Ζητώ συναίνεση στα μεγάλα θέματα”. Ο υπουργός Οικονομικών μιλά στην “R” και μεταξύ άλλων λέει: “Δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που συνειδητά δεν θέλουν να τελειώνουμε με το μνημόνιο” – “Η πολιτική αστάθεια στην τελική ευθεία της διαπραγμάτευσης είναι εθνικά επιζήμια”.

- Γιώργος Σταθάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: “Μόνη λύση οι εκλογές για να σταθεροποιηθεί η ελληνική οικονομία”. “Η Κυβέρνηση παγιδεύτηκε στην ερασιτεχνική τακτική της για “έξοδο από το μνημόνιο” και “αποχώρηση του ΔΝΤ” “.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Μαρία μάγεψε τον Σωκράτη. Καυτό ειδύλλιο για τον Κόκκαλη και την Τσούτσια. Ο νεαρός επιχειρηματίας βιώνει τον έρωτα στο πλευρό της όμορφης διακοσμήτριας.

- Χωρισμός-βόμβα. Ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου και η γοητευτική Νίνα Αλτάνη έπειτα από δέκα χρόνια ευτυχίας επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

- Βελούδινο διαζύγιο. Ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και η σύζυγός του Κατερίνα Νικολίτση αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους μετά από οκτώ χρόνια.

- Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Οι άντρες που φοβούνται δεν με ενδιαφέρουν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα