Praktiker Hellas: Δεν αλλάζει επωνυμία μετά την εξαγορά από Fairfax

Υπό την ιδία επωνυμία θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά η Praktiker μετά την εξαγορά της από τον καναδικό όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει, πως «σε όλη αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο διατήρησε τη θέση της στην αγορά, έχοντας ως κινητήριο δύναμη τους ανθρώπους της». Με τη στήριξη του νέου μετόχου και με τη συμβολή των εργαζομένων της, η Praktiker Hellas

στοχεύει στην αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που ξεδιπλώνονται μελλοντικά.

«Η υλοποίηση αυτής της επένδυσης αποτελεί επιβεβαίωση εμπιστοσύνης στις θετικές προοπτικές της εταιρείας αλλά ταυτόχρονα και αισιόδοξο μήνυμα για την ελληνική οικονομία και τη χώρα», τονίζει η εταιρεία.

Σύμφωνα με την Praktiker, στρατηγικοί άξονες της νέας εποχής είναι, μεταξύ άλλων, «οι ανταγωνιστικές τιμές, η εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και σαφώς οι καινοτομίες, που αποτελούν εξάλλου τα βασικά στοιχεία που βοήθησαν την εταιρεία να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες συνθήκες και να παραμείνει υγιής».

«Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς “γυρίζουμε σελίδα” και ξεκινά μια νέα δυναμική και αναπτυξιακή πορεία για την Praktiker Hellas. Στηριζόμενοι στην μακρόχρονη εμπειρία μας, τη γνώση της αγοράς και διαθέτοντας την ευελιξία που απαιτείται, προσβλέπουμε με πολλή αισιοδοξία στο μέλλον έχοντας στο πλευρό μας τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας και τους Έλληνες καταναλωτές», δήλωσε ο γενικός διευθυντής, Ιωάννης Σελαλμαζίδης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Original article: Praktiker Hellas: Δεν αλλάζει επωνυμία μετά την εξαγορά από Fairfax.

Keywords
Τυχαία Θέματα