Pinnatta: Νέα επένδυση ύψους 1.500.000 δολ. από Odyssey Venture Partners και Pj Tech Catalyst

Το Pinnatta μια ελληνική startup που έχει αναπτύξει την πρώτη διαδραστική πλατφόρμα μηνυμάτων παγκοσμίως, ανακοίνωσε την λήψη μιας νέας «γενναίας» χρηματοδότησης ύψους $1.500.000 με την συμμετοχή δύο ελληνικών επενδυτικών ταμείων: της Odyssey Venture Partners που ηγήθηκε του γύρου χρηματοδότησης και του PJ Tech Catalyst που είχε επίσης σημαντική συμμετοχή.

Πλέον

το ύψος της συνολικής χρηματοδότησης στην εταιρία, συμπεριλαμβανομένων και των προηγούμενων επενδύσεων από τις i-FREE (Ρωσία), Cherubic Ventures (Κίνα) και τους Angel Investors Andrew Wright, Tasso Argyros, και Stamos Venios, ανέρχεται στα $2.200.000.

«Το νέο κεφάλαιο, μας επιτρέπει να επιταχύνουμε ακόμη περισσότερο την ανάπτυξή μας. Προτεραιότητές μας είναι η αναβάθμιση της υπηρεσίας και η συνεχής εξάπλωση της χρήσης του Pinnatta σε στοχευμένα target groups, στις αγορές που μας ενδιαφέρουν. Τα σχέδιά μας περιλαμβάνουν επίσης την προσθήκη στην ομάδα μας μερικών ακόμα ταλαντούχων ανθρώπων» δήλωσε ο Γιώργος Σπανουδάκης, πρόεδρος και CEO του Pinnatta.

Επόμενος στόχος της εταιρίας είναι το milestone των 500.000 downloads μέχρι το τέλος του χρόνου.

Λίγα λόγια για το Pinnatta

To Pinnatta αποτελεί μια εφαρμογή για Android και iPhone (η εφαρμογή για Windows Phone συσκευές βρίσκεται υπό ανάπτυξη) η οποία σου δίνει την δυνατότητα να ανταλλάσεις διαδραστικά μηνύματα με τους φίλους σου.

Η ονομασία, προέρχεται από το piñata, το γνωστό παιχνιδάκι που παίζουν τα παιδιά στα πάρτι στην Β.Αμερική: με κλειστά μάτια, προσπαθούν να βρουν, να χτυπήσουν και να ανοίξουν ένα γαϊδουράκι γεμάτο παιχνίδια.

Το Pinnatta, που ονομαζόταν αρχικά gipht.me αν και κινείται στον ψηφιακό κόσμο (αποτελεί μια εφαρμογή για smartphones) είναι κάτι σαν ψηφιακό γαϊδουράκι που το ανοίγεις και σου στέλνει ένα δώρο- μήνυμα.

Τα μηνύματα αυτά δεν είναι απλά κείμενο, αλλά περιλαμβάνουν ήχο, ευφάνταστα animations, γραφικά. Ο αποδέκτης του μηνύματος, το ανοίγει και καλείται να το «πειράξει» για να αποκαλύφθεί το ψηφιακό του δώρο.

Τα Pinnatta μηνύματα περιέχονται αυτούσια στην εφαρμογή αλλά ο χρήστης μπορεί να τα κάνει personalize δηλαδή να τα «ντύσει» με την πληροφορία που επιθυμεί.

Διαβάστε επίσης: “Η διαδραστική επικοινωνία έχει όνομα: Pinnatta”

Keywords
Τυχαία Θέματα