PRO BANK: Χαμηλότοκα δάνεια σε επιχειρήσεις

15:09 4/4/2013 - Πηγή: BankWars

Η Τράπεζα Probank, έχοντας πανελλαδικό δίκτυο 112 καταστημάτων, άμεσα διαθέσιμη ρευστότητα και εξειδίκευση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχει επιλεγεί από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ), υπομονάδα του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), για την παροχή δανείων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις όλων των κλάδων, εξαιρουμένων αυτών του πρωτογενούς τομέα.

Η επιχείρηση που ενδιαφέρεται για δανειοδότηση, με χρήση των κεφαλαίων, για

κεφάλαιο κίνησης ή αγοράς παγίων, θα δανειοδοτηθεί κατά 50% από εντελώς άτοκα κεφάλαια που προέρχονται από το ΕΤΕΑΝ και κατά 50% από την Τράπεζα Probank, με προνομιακό επιτόκιο. Έτσι η επιχείρηση, θα επωφελείται από ένα εξαιρετικά μειωμένο επιτόκιο, με διάρκεια αποπληρωμής από 4 – 12 έτη, ανάλογα με το σκοπό της χρηματοδότησης.

Η Τράπεζα Probank με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει στην υποστήριξη συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων και με τη γνώση των σημερινών αναγκών των επιχειρήσεων, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις στο δίκτυό της και να τους παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις καταρχήν προϋποθέσεις ένταξής τους στη δράση, καθώς και για τα πλεονεκτήματα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα