OTE: Νέα μέλη στο Δ.Σ.

15:08 2/1/2014 - Πηγή: BankWars

Την εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων που πραγματοποιήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2013.

Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνέλευση συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί των κάτωθι:

Ανακοίνωση της εκλογής νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση παραιτηθέντων, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 4 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Ορισμός μελών της Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του ν. 3693/2008.

Έγκριση κάλυψης εξόδων μετακίνησης / διαμονής στο εσωτερικό μελών του

Δ.Σ. για συμμετοχή στις συνεδριάσεις του και στις συνεδριάσεις των Επιτροπών του.

Παροχή ειδικής άδειας της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για τη σύναψη Επιμέρους Συμφωνιών (ServiceArrangements) μεταξύ αφενός της ΟΤΕ Α.Ε. και εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ και αφετέρου της DeutscheTelekom (DTAG) και της TelekomDeutschlandGmbH (TD GmbH) για την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών για το έτος 2014 στο πλαίσιο της εγκεκριμένης «Σύμβασης Πλαισίου Συνεργασίας και Παροχής Υπηρεσιών» / Ανάθεση σχετικών αρμοδιοτήτων.

Τροποποίηση Σύμβασης Εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από αφορολόγητα κέρδη προηγούμενων ετών, σύμφωνα με τον Ν.4172/2013, μέσω αύξησης της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ΟΤΕ Α.Ε. κατά ποσό που θα καθοριστεί από τη Γενική Συνέλευση.

Τροποποίηση του άρθρου 5 (Μετοχικό Κεφάλαιο) του Καταστατικού της ΟΤΕ Α.Ε. συνεπεία της κεφαλαιοποίησης αφορολόγητων αποθεματικών.

Διάφορες ανακοινώσεις.

Original article: OTE: Νέα μέλη στο Δ.Σ..

Keywords
Τυχαία Θέματα