O Ολυμπιακός υποδέχεται τον Καμπιάσο

06:12 7/8/2015 - Πηγή: BankWars

Στις 2.30 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η άφιξή του Εστεμπάν Καμπιάσο για λογαριασμό του Ολυμπιακού και το «Ελευθέριος Βενιζέλος» πρόκειται να… βουλιάξει από τον κόσμο που θα σπεύσει να υποδεχθεί τον Αργεντινό άσο.

Αφού περάσει από τις απαιτούμενες εξετάσεις θα υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιό του με τον σύλλογο. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει ως τελευταία ενημέρωση για την χρονική διάρκεια της συμφωνίας. Ο Καμπιάσο έρχεται για να καλύψει το κενό του Παϊτίμ Κασάμι
που είναι σε καθεστώς αποχώρησης από τον Ολυμπιακό. Ο Καμπιάσο αρχικά επρόκειτο να βρεθεί ακόμα και την Πέμπτη στην Ελλάδα, όμως οι διαπραγματεύσεις κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Ο Ολυμπιακός του έχει προτείνει ένα πλούσιο συμβόλαιο, που θα του ενισχύσουν τον λογαριασμό κατά 2 εκάτ. ευρώ τον χρόνο! Και όλα αυτά χωρίς να προσμετρά κανείς τα μπόνους. Σημειώνεται πως τις τελικές επαφές τις έκανε ο Γιάννης Βρέντζος σε ιταλικό έδαφος και βέβαια στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, από την στιγμή που ο παίκτης παίρνει το αεροπλάνο για την Ελλάδα. O Καμπιάσο θα έρθει στην Ελλάδα με πτήση από Ιταλία.

Αφού περάσει από εξετάσεις ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στις 7 το απόγευμα και να παρουσιαστεί. Φυσικά ο ποδοσφαιριστής πρόκειται να γίνει αντικείμενο λατρείας και στα γραφεία της ομάδας, όπως είχε συμβεί και με τον Χαβιέρ Σαβιόλα. Αυτή είναι και η πρόθεση των Πειραιωτών. Να του κάνουν μία παρουσίαση αλά Σαβιόλα.

gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα