O Aλέξης Μητρόπουλος “στηρίζει” τους μεταλλωρύχους

Σε ηχηρή διαφοροποίηση για την κυβερνητική τακτική στο θέμα των μεταλλείων Χαλκιδικής προχώρησε ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής καλώντας τον πρωθυπουργό να σταματήσει την πολιτική που δημιουργεί «ρωγμές στην εργατική τάξη».

Ο αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου αναφερόμενος στην σημερινή διαδήλωση των μεταλλωρύχων είπε «Οι διαδηλώσεις

των εργαζομένων στις Σκουριές που κατέβηκαν με τα παιδιά τους στην Αθήνα είναι κατά της κυβέρνησης της Αριστεράς. Καλείται ο πρωθυπουργός να μιλήσει μαζί τους καθώς και με εκείνους που μάχονται για την προστασία του περιβάλλοντος» και πρόσθεσε «Σε μια δύσκολη συγκυρία όπου οι δανειστές οδηγούν σε έσχατα διλήμματα και ίσως σε ρήξη οι ρωγμές στην εργατική τάξη είναι πολυτέλεια για την κυβέρνηση της Αριστεράς».

Εκτός αυτού, ο κ. Μητρόπουλος αναφερόμενος στην εμπλοκή του με ελέγχους του ΣΔΟΕ μίλησε για απόπειρα ηθικής απαξίωσης και κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας κατά της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη να δημοσιοποιήσει την λίστα με όλους τους πολιτικούς που έχουν στείλει εμβάσματα στο εξωτερικό.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «στα χρόνια του μνημονίου ούτε εγώ ούτε τα μέλη της οικογένειάς μου αναλάβαμε επ αμοιβή υπόθεση» φράση που θεωρήθηκε από αρκετούς ως σπόντα για την υπόθεση Κατρούγκαλου.protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα