NISSAN: δοκιμάζουμε το Micra 1.2 με έναν από τους οικονομικότερους κινητήρες της αγοράς!

Υπάρχουν δύο πλευρές για να δει κανείς το Nissan Micra: πρώτο στο χωριό ή τελευταίο στην πόλη;

Αν το συγκρίνεις με τα άλλα μικρομεσαία μοντέλα της αγοράς (WV Polo, Ford Fiesta, Toyota Yaris κ.ά.), τότε θα διαπιστώσεις ότι το μοντέλο της Nissan

υστερεί σε όλα τα οδηγικά και ποιοτικά στοιχεία. Όμως υπάρχει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια: το Micra είναι δύο, τρεις ή και περισσότερες χιλιάδες ευρώ φθηνότερο από τους θεωρητικούς του αντιπάλους!

Το γεγονός αυτό μας δείχνει ξεκάθαρα (ιδίως στη σημερινή εποχή που υπάρχει οικονομική «στενότητα») ότι θα πρέπει να συγκρίνουμε το Micra με αυτοκίνητα της μικρότερης κατηγορίας. Και βλέποντας τη δοκιμή μας απ’ αυτήν τη γωνία, το ιαπωνικό μικρό δείχνει πιο ελκυστικό!

Έχουν περάσει περίπου 2,5 χρόνια από τότε ο πανέξυπνος CEO της Nissan-Renault Carlos Gosn αποφάσισε να ρίξει το Micra στη Β κατηγορία (ώστε να κυριαρχήσει εκεί σαν το καλύτερο value for money αυτοκίνητο σε όλες τις χώρες του κόσμου). Το έκανε αφού η Nissan είχε λανσάρει το Note, το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία μικρομεσαία της αγοράς. Σήμερα η ιαπωνική εταιρία ανανεώνει το Micra (αισθητικά και ποιοτικά) με σκοπό να κάνει την οικονομική πρότασή της ακόμη πιο ελκυστική.

Το ανανεωμένο Micra που δοκιμάσαμε έχει πιο… premium χαρακτήρα από πριν. Η μάσκα του είναι διαφορετική (πιο επιβλητική) και στο κέντρο της δεσπόζει μια χρωμιομένη λεπτομέρεια που φιλοξενεί το σήμα της Nissan.

Περισσότερα στο www.caroto.gr

Original article: NISSAN: δοκιμάζουμε το Micra 1.2 με έναν από τους οικονομικότερους κινητήρες της αγοράς!.

Keywords
Τυχαία Θέματα