N. Παππάς: Μόνο για την πρώτη δόση ο έλεγχος στα πόθεν έσχες – Πρωτοβουλίες για τους εργαζόμενους

11:50 8/9/2016 - Πηγή: BankWars

Ο έλεγχος του πόθεν έσχες των προσωρινών υπερθεματιστών γίνεται μόνο για το ποσό που αφορά στην πρώτη δόση η οποία πρέπει να καταβληθεί σε 15 ημέρες και όχι για το συνολικό τίμημα της άδειας, είπε ο υπουργός Επικρατείας.

Μιλώντας στον Real Fm, o κ. Παππάς σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να βεβαιώσουν ότι μπορούν να καταβάλλουν την πρώτη δόση. Από εκεί και ύστερα θα το δούμε και θα πράξουμε τα ανάλογα.»

Ο ίδιος μετέθεσε τη συζήτηση για τις θεματικές άδειες στο απώτερο μέλλον

και ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι υπάρχει αυξημένη πίεση από τους αδειούχους για προστασία της επένδυσής τους.

«Η συζήτηση για τις θεματικές αφορά στο απώτερο μέλλον και δεν πρόκειται να ανοίξει πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης των τεσσάρων καναλιών».

Προανήγγειλε επίσης συναντήσεις με τις συνδικαλιστικές ενώσεις των εργαζομένων στα κανάλια προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον των εργαζόμενων στα κανάλια που δεν πήραν άδεια.

Να σημειωθεί ότι για το θέμα του ελέγχου του «πόθεν έσχες», η εταιρεία Alter Ego, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ερωτήματα για το ενδεχόμενο χορήγησης άδειας σε πρόσωπο που δεν κατέχει το σύνολο του τιμήματος για το οποίο έχει δεσμευτεί προκειμένου να το αποκτήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα