Morgan Stanley: Το έλλειμμα της Βρετανίας ίσως είναι μεγαλύτερο από της Ελλάδας

Αναλυτές της επενδυτικής τράπεζας Morgan Stanley υποστηρίζουν πως το δημοσιονομικό έλλειμμα της Μεγάλης Βρετανίας μπορεί να ξεπεράσει τις 126 δισεκατομμύρια στερλίνες το 2014 καθιστώντας το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τelegraph» τα σχέδια της κυβέρνησης της χώρας προέβλεπαν έλλειμμα περίπου 98 δισεκατομμυρίων, αλλά λόγω της υπερβολικής αύξησης του δανεισμού η Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να παρουσιάσει πολύ χειρότερα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα το κυβερνητικό επιτελείο δεν εξετάζει προς το παρόν τη λήψη πρόσθετων μέτρων λιτότητας.

σχετικά άρθραDer Spiegel: Η Merkel ψάχνει συμφωνία για να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώΗ Τρόικα κατηγορεί την Κύπρο ότι παίζει παιχνίδια με το ρωσικό δάνειοΈξαλλος γερμανός μεγαλοτραπεζίτης με τις αποφάσεις ΝτράγκιΜειώνει τις εκτιμήσεις της για την ανάπτυξη της Κίνας η Goldman SachsΟλλανδική βόμβα – Πιθανή… μια ελεγχόμενη ελληνική έξοδος από το ευρώMark Grant: Η Ελλάδα θα ζητά όλο και περισσότερα χρήματαCheuvreux: Γιατί η γερμανική κυβέρνηση δεν θα θυσιάσει το ευρώBanco Popular: Φέρεται να εξετάζει συγχώνευση με τη Banco Mare NostrumΜείωση προσωπικού των επενδυτικών τραπεζών προτείνει η Deutsche BankΟι Κύπριοι προσδοκούν να εισπράξουν 300 εκατ. ευρώ από το φυσικό αέριο
Keywords
Τυχαία Θέματα