Michael Schumacher: Δυστυχώς, ο φίλος του δεν είπε την αλήθεια – Κρίσιμη η κατάσταση

14:50 4/1/2014 - Πηγή: BankWars

upd: Σοβαρή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ, όπως ανακοίνωσε απόψε η Σαμπίνε Κεμ, εκπρόσωπος της οικογένειας του Γερμανού πρωταθλητή της Formula 1, ο οποίος νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Η Κεμ προχώρησε στη νέα

αυτή ανακοίνωση έπειτα από τις δηλώσεις του φίλου του Σουμάχερ Φιλίπ Στράιφ, στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky, σύμφωνα με τις οποίες ένας χειρουργός στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ο Ζεράρ Σαγιάν, τον ενημέρωσε ότι η ζωή του 45χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο.

«Η κατάσταση του Μίκαελ παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή», είπε και πρόσθεσε ότι όποια πληροφορία αφορά την υγεία του Μίκαελ και δεν προέρχεται από τους θεράποντες γιατρούς του ή από τους εκπροσώπους του θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αβάσιμη και ως απλή εικασία”.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ

«Ο Michael Schumacher είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά πλέον δεν κινδυνεύει η ζωή του».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο φίλος του Γερμανού πρωταθλητή της Formula 1, Φιλίπ Στράιφ, εξερχόμενος από την κλινική Γκρενόμπλ, όπου ο 45χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του, έπειτα το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Η δήλωση αυτή του φίλου του Σουμάχερ σκόρπισε χαρά σε ολόκληρο τον κόσμο και κυρίως στους φανατικούς θαυμαστές του αθλητή οι οποίοι επί ημέρες έχουν «κατασκηνώσει» έξω από το νοσοκομείο, περιμένοντας να ακούσουν ένα καλό νέο για την υγεία του.

Original article: Michael Schumacher: Δυστυχώς, ο φίλος του δεν είπε την αλήθεια – Κρίσιμη η κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα