MIG: “Τρέχει” η συγχώνευση ΔΕΛΤΑ-ΜΕΒΓΑΛ

14:00 3/9/2012 - Πηγή: BankWars

Η έναρξη του έργου συγχώνευσης των εταιρειών ΔΕΛΤΑΜΕΒΓΑΛ με στόχο την έγκαιρη ολοκλήρωσή του, προκειμένου να επιτευχθούν οι απαραίτητες συνέργειες, καθώς και η είσοδος σε καινούργιες κατηγορίες προϊόντων, αποτελούν τους βασικούς άξονες της Marfin Investment Group (MIG) κατά το τρέχον δεύτερο εξάμηνο της χρήσης.

Αυτό αναφέρεται μεταξύ των

άλλων στην εξαμηνιαία οικονομική έκθεση του ομίλου για τον κλάδο των γαλακτοκομικών. Σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της εστίασης και συγκεκριμένα για τις εταιρείες Gooydy’s – Everest, οι προσπάθειες για το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα επικεντρωθούν στη βελτίωση της παραγωγικότητας, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την επίτευξη συνεργειών μέσα από τον εντοπισμό πρόσθετων ευκαιριών αποτελεσματικής αναδιοργάνωσης, κυρίως στο διοικητικό και τον παραγωγικό τομέα.

Κύριοι στόχοι του ομίλου είναι η εστίαση σε αύξηση πελατειακής βάσης μέσω εμπορικών πολιτικών προώθησης πωλήσεων, προσαρμοσμένων σε χαμηλότερο διαθέσιμο εισόδημα καταναλωτή και μέσω ανάπτυξης καινοτομιών (υπηρεσίες και προϊόντα), η μείωση βάσης λειτουργικού κόστους σε όλα τα επίπεδα, μέσω διαρθρωτικών αλλαγών και εκμετάλλευσης συνεργειών.

Παράλληλα στόχος είναι η βέλτιστη διαχείριση διαθέσιμων πόρων σε επιλεκτικές κινήσεις ανάπτυξης και εξορθολογισμού των δικτύων των αλυσίδων, και η εκμετάλλευση ευκαιριών ανάπτυξης των αλυσίδων σε νέες αγορές.

Σε ό,τι αφορά στον Μπάρμπα Στάθη, στόχος είναι η διατήρηση ηγετική θέσης στον χώρο, η ενδυνάμωση της μάρκας Μπάρμπα Στάθης, με έμφαση στις προωθητικές ενέργειες.

Ελένη Μπότα

e-marketdeals.gr

σχετικά άρθραΚ. Μίχαλος: «Υπάρχουν δράσεις για έσοδα και ρευστότητα στην αγορά»Motor Oil: Αυξάνουν θέσεις οι insidersΓια μεγάλα κανόνια στην ακτοπλοΐα προειδοποιεί η XRTCIntracom: Στον… πάγο το deal με τους ΚινέζουςΠληθαίνουν τα λουκέτα στις ελληνικές ναυτιλιακέςΠως η ΜΕΤΚΑ “κέρδισε” τους ΆραβεςMIG: Αγορά μετοχών από τον κ. Ανδρέα ΒγενόπουλοΑπεργούν οι εργαζόμενοι της NutriartΣτο άρθρο 99 η CivitasΕΦΕΤ: Την άμεση ανάκληση/απόσυρση απο τα Jumbo κουπών για καφέ
Keywords
Τυχαία Θέματα