MIG: Στο τιμόνι Σταύρος Λεκκάκος – Αθ.Παπανικολάου με συμφωνία Βγενόπουλου – Σάλλα

08:50 9/7/2016 - Πηγή: BankWars

Αλλαγές στην διοικητική πυραμίδα της MARFIN investment Group. O Α.Βγενόπουλος επιλέγει τη θέση του απλού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και την Προεδρία αναλαμβάνει ο Σταύρος Λεκκάκος, μέχρι πρότινος CEO της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο μέχρι σήμερα διευθύνων

σύμβουλος της Goody’s – Everest (Vivartia), Αθανάσιος Παπανικολάου, αναλαμβάνει νέος Διευθύνων Σύμβουλος στη MIG, στα πλαίσια ενός ευρύτερου ανασχηματισμού που πραγματοποιείται στην διοίκηση του ομίλου.

Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από Δευτέρας.

Ο κ. Παπανικολάου τοποθετείται στη θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο κ. Ευθύμιος Μπουλούτας.

Πρόεδρος στη MIG αναλαμβάνει ο κ. Σταύρος Λεκκάκος.

Οι διοικητικές αλλαγές στη MIG έρχονται λίγες ημέρες μετά τις παραιτήσεις των κ.κ. Ευθύμιου Μπουλούτα, Μάρκου Φόρου και Απόστολου Ταμβακάκη, από το Δ.Σ. και τις Επιτροπές της MIG.

Οι δύο πρώτοι, εξακολουθούν να έχουν τη γνωστή, απίστευτη στα δικαστικά χρονικά, περιπέτεια με την κυπριακή δικαιοσύνη, ενώ η περίπτωση Α.Ταμβακάκη, ο οποίος, με συμφωνία Βγενόπουλου – Σάλλα επρόκειτο να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος, φαίνεται πως δέχθηκε “πυρά” από εξωεπιχειρηματικές και εξωτραπεζικές πηγές.

Στο πλαίσιο του διοικητικού ανασχηματισμού εντάσσεται και η αποχώρηση από το ΥΓΕΙΑ της διευθύνουσας συμβούλου (και συζύγου του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου), κυρίας Αρετής Σουβατζόγλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα