MEGA: Η Μαρία Σαράφογλου εκφώνησε το τελευταίο Δελτίο ειδήσεων

Το μεσημεριανό δελτίο το οποίο παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι η Μαρία Σαράφογλου ήταν, πιθανότατα, το τελευταίο που μετέδωσε το Mega.

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι -μεταξύ αυτών και όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες- έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, η οποία επιδόθηκε σήμερα. Έτσι, από αύριο δεν θα υπάρχει κανένας διαθέσιμος να παρουσιάσει δελτίο -οποιοδήποτε δελτίο.

Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως κλείνουν 27 χρόνια πορείας, στα οποία ο ενημερωτικός

τομέας του Μega κυριάρχισε. Θυμίζουμε ότι ακόμη και απλήρωτοι επί 5 μήνες οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του σταθμού, σε συνεργασία με τους διοικητικούς, έδιναν καθημερινά ηρωικό παρόν και έφτιαχναν το μεσημεριανό δελτίο, το οποίο εξακολουθούσε να κερδίζει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών…

Τη δυσάρεστη είδηση «ανακοίνωσε» ο επί 11,χρόνια διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook έγραψε:

Τέλος εποχής για το μεγάλο κανάλι.Έζησα εκεί 23 χρόνια και τα μισά από αυτά διηύθυνα τον ενημερωτικό του τομέα. Η θλίψη μου είναι μεγάλη και η σκέψη μου βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους, που διανύουν τον πέμπτο μήνα απληρωσιάς…

aixmi.gr

ΠΡΩΤΙΕΣ!

Την εβδομάδα 5-11 Σεπτεμβρίου 2016, χωρίς δελτία ειδήσεων, με επαναλήψεις των σειρών του και ταινίες κατέκτησε την πρώτη θέση στις ηλικίες 15-44.

Το κανάλι συγκέντρωσε ποσοστό 14,3% στο διάστημα από Δευτέρα ως Κυριακή και 15% τις καθημερινές. Ο Alpha ήταν δεύτερος με 14,2% και 15% αντίστοιχα, έχοντας δελτία ειδήσεων, ξένες και ελληνικές σειρές (σε επανάληψη) και ταινίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα