Kαταιγίδες και χαλάζι Αυγουστιάτικα σε Θεσσαλονίκη, Πτολεμαίδα, Εύβοια, Μέτσοβο, Λαμία

18:05 6/8/2014 - Πηγή: BankWars


Ξαφνικά μπουρίνια, χαλαζόπτωση και βροχές πλήττουν τη χώρα από την Εύβοια έως την Κοζάνη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύουν τοπικά μέσα.

Ο ουρανός σκοτείνιασε για τα καλά στη Θεσσαλονίκη, όπως μεταδίδει το seleo.gr. Άρχισε να πέφτει δυνατή βροχή στο κέντρο της πόλης που συνοδεύεται από αστραπές και βροντές. Ο ουρανός έχει σκοτεινιάσει, ενώ για την

ώρα δεν υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Χαλάζι και ισχυρή βροχή έπληξε την Πτολεμαΐδα και τη γύρω περιοχή, σύμφωνα με το kozani.gr.

Στο «μάτι» της κακοκαιρίας και η Εύβοια. Ο καιρός στην Χαλκίδα είναι έτοιμος για βροχή.

Σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι στο Μέτσοβο, τα Τζουμέρκα αλλά και σε άλλες περιοχές του Νομού Ιωαννίνων. Μέσα σε λίγα λεπτά ο καιρός από καλοκαιρινός έγινε χειμωνιάτικος. Μαύρα σύννεφα κάλυψαν τα πάντα κι ακολούθησε μία ακόμη σφοδρή καταιγίδα, η πολλαπλή για το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα σε πολλές περιοχές συνοδεύτηκε από έντονη χαλαζόπτωση. Χαρακτηριστικές εικόνες από το Μέτσοβο, όπου στην κυριολεξία το…έστρωσε.

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν αυτή τη στιγμή και τη Λαμία και τις γύρω περιοχές, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Στην περιοχή της Μακρακώμης κοντά στο χωριό Αργύρια, στην περιοχή της Αμφίκλειας και αλλού, η πυροσβεστική κλήθηκε για πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από κεραυνούς, αφού οι ισχυρές καταιγίδες, που κατά τόπους είναι έντονες, συνοδεύονται από χαλαζόπτωση και μεγάλη ηλεκτρική δραστηριότητα. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο σοβαρό τροχαίο, εκτός από μια εκτροπή νταλίκας κοντά στην Αμφίκλεια, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος τραυματισμός.

πηγη: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα