Intralot: Ικανοποίηση για τα θετικά αποτελέσματα

«Τα θετικά ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του 2012 και του Α’ τριμήνου του 2013 αποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, όσον αφορά στην υλοποίηση της στρατηγικής μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, από το βήμα της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Όπως είπε ο επικεφαλής της Intralot, η εταιρεία παρακολουθεί στενά όλες τις επιχειρηματικές ευκαιρίες διεθνώς, δίνοντας έμφαση στις συνέργιες δημόσιου-ιδιωτικού

τομέα και την νομιμοποίηση των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ, τις ιδιωτικοποιήσεις και τις παραχωρήσεις αποκλειστικών αδειών, καθώς και την απελευθέρωση της αγοράς στην Ευρώπη και τη νομιμοποίηση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στην Ασία.

Ο κ. Αντωνόπουλος εκτίμησε ότι τα επόμενα χρόνια η Intralot θα διατηρήσει την ηγέτιδα θέση της, όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων, συνεχίζοντας να καθορίζει τις τάσεις της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, και ταυτόχρονα θα ενισχύσει περαιτέρω την οικονομική της θέση δίνοντας έμφαση στη συνέχιση της βελτίωσης των ταμειακών ροών και της οικονομικής απόδοσης όλων των υφιστάμενων έργων.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα του Ομίλου έφθασαν το 2012 τα 1,4 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 14,3%, ενώ τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας (EAT-am) διαμορφώθηκαν στα 6,1 εκατ. ευρώ και τα προσαρμοσμένα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας (adjusted EAT-am) στα 16,5 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα