INTRALOT: Είσοδος στην ιταλική αγορά virtual games

Η Intralot Italia, θυγατρική της INTRALOT στην Ιταλία, εισήλθε στην αγορά των Εικονικών Παιχνιδιών (Virtual Games) προσφέροντας στους παίκτες μία ευρεία γκάμα συναρπαστικών νέων παιχνιδιών.

Με αυτή την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών της INTRALOT Italia, τα σημεία πώλησής της εξελίσσονται σε χώρους ψυχαγωγίας που προσφέρουν στους παίκτες

ένα ολοκληρωμένο πακέτο παιχνιδιών, το οποίο περιλαμβάνει αθλητικό στοίχημα, παιχνιδομηχανές AWP και VLT και τώρα Εικονικά Παιχνίδια.

Η INTRALOT Italia ανέθεσε στην Vermantia την παροχή, διαχείριση και λειτουργία των σχετικών υπηρεσιών σε ολόκληρο το δίκτυο πρακτορείων της INTRALOT Italia, καθώς και στην ιστοσελίδα της www.intralot.it. H Vermantia, εταιρεία παροχής και διαχείρισης περιεχομένου σε νέες πλατφόρμες, με σημαντικές συνεργασίες στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και του αθλητικού στοιχήματος μεταξύ άλλων στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Πολωνία, Βραζιλία, Αζερμπαϊτζάν, ανέλαβε το σχεδιασμό της υπηρεσίας, την προσαρμογή του προϊόντος (branding, voice over, κ.α.) στις τοπικές ιδιαιτερότητες και την αναμετάδοση του περιεχομένου μέσω δορυφόρου και διαδικτύου, στο σύνολο των σημείων πώλησης της Intralot.

Keywords
Τυχαία Θέματα