H ZΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ…ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

07:31 6/3/2015 - Πηγή: BankWars

Μετά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη και ο Πάνος Σκουρλέτης τάσσεται κατά των χειρισμών της Ζωής Κωνσταντοπούλου αναφορικά με το ζήτημα της Χρυσής Αυγής. Στο μεταξύ, η κυρία Πρόεδρος, παρεμβαίνει και στο θέμα της διαπραγμάτευσης στο eurogroup. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Unfollow εξηγεί γιατί είπε «όχι» στο να έλθει προς ψήφιση στη

Βουλή η συμφωνία του eurogroup, χαρακτηρίζοντας την «συνδυασμό επιστολών και ανακοινωθέντων» και επισημαίνει ότι «η βουλή δεν ψηφίζει ούτε επιστολές ούτε ανακοινωθέντα».

Ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» κάλεσε την κα Κωνσταντοπούλου να μην συγχέει την ιδιότητά της ως Προέδρου της Βουλής με εκείνη του πολιτικού προσώπου.

«Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω αυτή την προσέγγιση και θα ήθελα να παρουσιαστεί ένας προβληματισμός και κάποια επιχειρήματα σε μεγαλύτερο βάθος από την ίδια προφανώς» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης.

Παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας επισήμανε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπερβαίνει τις αρμοδιότητές της με τέτοιες τοποθετήσεις, ωστόσο, πρόσθεσε ότι την κυβέρνηση δεν την έχει απασχολήσει μέχρι στιγμής το ζήτημα που έθιξε η πρόεδρος της Βουλής.

Η Ζ.Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Unfollow εξηγεί γιατί είπε «όχι» στο να έλθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία του Eurogroup, χαρακτηρίζοντας την «συνδυασμό επιστολών και ανακοινωθέντων» και επισημαίνει ότι «η βουλή δεν ψηφίζει ούτε επιστολές ούτε ανακοινωθέντα».

Καλεί τους βουλευτές να «επαναστατήσουν» για τη συμφωνία

Ωστόσο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν μένει εκεί και στέλνει ηχηρά μηνύματα και στην κυβέρνηση, καθώς τοποθετείται και για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση.

«Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί να μην υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος» σημειώνει η κα Κωνσταντοπούλου και συνεχίζει λέγοντας «Οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο κομμάτων δεν είναι διατεθειμένες να βαπτίσουν το κρέας ψάρι και να υπαναχωρήσουν στις αδιαπραγμάτευτες αρχές επί τη βάση των οποίων δόθηκε η λαϊκή εντολή».

Keywords
Τυχαία Θέματα