H Mαρία Ρεπούση πάει στον ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει …συνωστισμός – Ετοιμάζει μπαγάζια και ο Κουβέλης

Η βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ συναντήθηκε με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει την πρώτη…μεταγγραφή από το υπό διάλυση κόμμα του Φ.Κουβέλη. Η κ.Ρεπούση, έχει εδώ και καιρό ταχθεί υπέρ του συμφώνου πολιτικής συμβίωσης των δύο κομμάτων, κάτι που θα επαναλάβει και αύριο στο συνέδριο ΔΗΜΑΡ που διεξάγεται στο στο «cine Κεραμεικός»

στο Μεταξουργείο.

Στις αμέσως προσεχείς ημέρες, ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσει το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, εκατοντάδες στελέχη του θα …συνωστίζονται έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο και τελικά θα συνεργαστούν.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Fimotro η επιστροφή του Φώτη Κουβέλη στον ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μέσα στο Φθινόπωρο (ίσως και μέσα στον Οκτώβριο) και θα είναι άνευ όρων σε όλα τα επίπεδα. Η απόφαση έχει ήδη ληφθεί γι αυτό και χθες ΤΑ ΝΕΑ που έχουν ήδη ενημερωθεί, στο κύριο άρθρο τους άσκησαν σκληρή κριτική στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Φ. Κουβέλης θα διαλύσει το κόμμα της ΔΗΜΑΡ, για να προσχωρήσει ο ίδιος και τα στελέχη του στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς σε όλες τις μετρήσεις που έχει κινείται κοντά στο 1%.

Και μία πληροφορία που…μπορεί να βγει: Στις εκλογές, όποτε γίνουν, ο κύριος Φώτης θα είανι πρώτος στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα