Doctoranytime: Βρες τον γιατρό σου…anytime!

Το κλείσιμο ραντεβού με γιατρό αποδεικνύεται ενίοτε «Γολγοθάς».

Λαμβάνοντας υπόψιν τα (εξοντωτικά) ωράρια εργασίας των σύγχρονων εργαζομένων, το να μπεις σε πρόγραμμα για να κοιτάξεις το πολυτιμότερο αγαθό, που λέγεται υγεία και να κλείσεις τα απαραίτητα ιατρικά ραντεβού, απαιτεί συχνά αυτή την «διαβολική» αρετή που λέγεται… “Eπιμονή”.

Την επιμονή της χρειάστηκε να επικαλεστεί και η Ελευθερία Ζούρου, συνιδρύτρια της διαδικτυακής υπηρεσίας Doctoranytime, για να καταφέρει τελικά να ολοκληρώσει μια σειρά προληπτικών ιατρικών εξετάσεων.

Ούσα σκληρά εργαζόμενη

στο τμήμα Μάρκετινγκ της Loreal, επέμεινε αλλά ολοκλήρωσε τις εξετάσεις της…δύο μήνες μετά.

Τότε γεννήθηκε το ερώτημα: Τι θα γινόταν αν ο πολίτης, μπορούσε μέσα από μια εύχρηστη υπηρεσία,να κλείσει ραντεβού  με τον/την γιατρό της αρεσκείας του, εύκολα, γρήγορα και απλά;

Κάπως έτσι, μια πραγματική ανάγκη μιας νεαρής κοπέλας έγινε ιδέα και η ιδέα επιχείρηση που ακούει στο όνομα Doctoranytime.

Αν θέλετε να διαβάσετε όλη την ιστορία, μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό άρθρο “Ο Γκάντι, η Ουγκάντα κι ένα ελληνικό startup”.

Με απλά λόγια, το Doctoranytime αποτελεί μια διαδικτυακή υπηρεσία μέσα από την οποία μπορείς να κλείσεις άμεσα και γρήγορα ραντεβού με τον γιατρό της αρεσκείας σου.

Αν κάποιος επισκεφθεί την σελίδα του doctoranytime, το μόνο που έχει να κάνει είναι μια απλή εγγραφή και στη συνέχεια θα μπορεί  εύκολα να βρίσκει τον γιατρό της αρεσκείας του και να κλείνει ραντεβού μαζί του την ίδια στιγμή.

Η αναζήτηση είναι απλή υπόθεση τριών φίλτρων : ειδικότητας, περιοχής και ασφαλιστικού φορέα.

Στον χρήστη δίνεται η δυνατότητα να δει ένα πλήρες προφίλ των γιατρών που προέκυψαν από την αναζήτηση, με στοιχεία όπως σπουδές, ειδίκευση, δημοσιεύσεις, τιμή επίσκεψης και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα με τα διαθέσιμα ραντεβού του.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι o χρήστης μπορεί να κάνει κλικ πάνω στη διαθέσιμη ώρα του γιατρού και να κλείσει το ραντεβού του χωρίς τηλέφωνα, χωρίς άλλες αναζητήσεις και ταλαιπωρία. Και όλα αυτά χωρίς κόστος για τον πολίτη.

Στην υπηρεσία έχουν ήδη εγγραφεί 330 γιατροί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις ενώ ήδη έχουν ήδη κλειστεί περισσότερα από 200 ραντεβού.

Το μοναδικό κόστος χρήσης της υπηρεσίας βαραίνει τους γιατρούς, οι οποίοι επιβαρύνονται ανάλογα με τη επιλογή τους με μια τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

Σημειώνεται όμως, ότι για τους τρεις πρώτους μήνες η υπηρεσία και για τους γιατρούς είναι εντελώς δωρεάν.

Επιπλέον, η ομάδα του doctoranytime, «τρέχει» διάφορες ενέργειες όπως αυτή του περασμένου Οκτωβρίου, όπου στο πλαίσιο εκστρατείας καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού, δόθηκαν περισσότερες από 500 δωρεάν επισκέψεις σε γυναικολόγους για ψηλάφιση στήθους, για όποια γυναίκα θέλησε να κλείσει ραντεβού μέσω του site.

Στην παρούσα φάση, η ενέργεια που «τρέχει», αφορά στον καθαρισμό δοντιών με το  χρηματικό αντίτιμο των 30 ευρώ σε γιατρούς που

Keywords
Τυχαία Θέματα