Deutsche Bank: Επισήμως υπό έρευνα για το σκάνδαλο χειραγώγησης στην αγορά συναλλάγματος

Η γερμανική τραπεζική αρχή σχεδιάζει να στείλει ερευνητές στα γραφεία της Deutsche Bank AG σε σχέση με την παγκόσμια έρευνα για πιθανή χειραγώγηση της αγοράς συναλλάγματος, αναφέρει το Dow Jones Newswires επικαλούμενο πηγή με γνώση του θέματος.

Η τραπεζική αρχή BaFin, η οποία εδρεύει στη Βόννη, ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι ότι συμμετέχει στη διεθνή έρευνα για πιθανή χειραγώγηση στην αγορά συναλλάγματος.

Μια

επιτόπια επιθεώρηση στα γραφεία της Deutsche Bank θα δείξει εάν η BaFin κατευθύνει την έρευνα που διεξάγει στη μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, σύμφωνα με πηγή με γνώση της υπόθεσης.

Σε τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές για τις ζημιές τη Δευτέρα, ο οικονομικός διευθυντής Stefan Krause δήλωσε ότι η τράπεζα έχει δεχτεί διάφορα αιτήματα από τις ρυθμιστικές αρχές σε σχέση με την έρευνα στην αγορά συναλλάγματος και έχει δεσμεύσει “σημαντικούς πόρους για το συγκεκριμένο θέμα”.

“Συνεργαζόμαστε με τις αρχές στο πλαίσιο της έρευνας η οποία βρίσκεται στα πρώτα στάδια σε αυτό το χρονικό σημείο”, δήλωσε.

Original article: Deutsche Bank: Επισήμως υπό έρευνα για το σκάνδαλο χειραγώγησης στην αγορά συναλλάγματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα