Coca-Cola 3E: Νέες επενδύσεις αξίας 11 εκ. ευρώ σε Αίγιο, Σχηματάρι, Βόλο

Σε σημαντικές επενδύσεις προχωρά η Coca-Cola Τρία Έψιλον το 2014, με γνώμονα, όπως τονίζει, τη στρατηγική δέσμευσή της για διατήρηση ισχυρής και σταθερής παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, η εταιρεία προχωρά σε ενέργειες βελτίωσης της παραγωγικής και εφοδιαστικής διαδικασίας της, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας των παραγωγικών της μονάδων όπου συνεχίζει να παράγεται το 98% των προϊόντων της που διατίθενται στην ελληνική

αγορά, καθώς και την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους.

Εντός των επόμενων μηνών, η Coca-Cola Τρία Έψιλον ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην υλοποίηση επένδυσης ύψους 3 εκατ. ευρώ στη μονάδα παραγωγής του Αιγίου, όπου παράγεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, για την αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού αλλά και των κτηριακών εγκαταστάσεων.

Επίσης, η εταιρεία προβαίνει σε επενδύσεις ύψους 8 εκατ. ευρώ στη μονάδα του Σχηματαρίου Βοιωτίας, με στόχο αφενός την καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων και του νερού και αφετέρου την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητάς της.

Η Ccoa-Cola 3E επισημαίνει επίσης ότι η παραγωγική μονάδα στο Βόλο παραμένει μία από τις βασικές μονάδες της στην Ελλάδα και θα επικεντρωθεί πλέον στην παραγωγή αναψυκτικών. Συγκεκριμένα, η μονάδα στον Βόλο παράγει το 84% του όγκου αναψυκτικών σε γυάλινη φιάλη για όλη την ελληνική αγορά, ενώ αποτελεί βασική μονάδα για την παραγωγή αναψυκτικών σε κουτιά αλουμινίου, καλύπτοντας το 29% της συνολικής παραγωγής, που προορίζεται για την κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς και των αγορών του εξωτερικού.

Επιπλέον, η εταιρεία συνεχίζει την παραγωγική δραστηριότητά της στο Ηράκλειο της Κρήτης. Όπως τονίζει, από τη δραστηριότητα στο Ηράκλειο, η εταιρεία συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη της Κρήτης και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του νησιού και συμπληρωματικά της υπόλοιπης χώρας σε αναψυκτικά.

Original article: Coca-Cola 3E: Νέες επενδύσεις αξίας 11 εκ. ευρώ σε Αίγιο, Σχηματάρι, Βόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα