Champions League: Μπαρτσελόνα – Γουβέντους 0-0 – Μονακό – Ντόρτμουντ 3 – 1 (video τα γκολ)

Εκτός από την τετράδα έμειναν στο Champions League, η Μπαρτσελόνα και η Ντόρντμουντ. Προκρίθηκαν Γιουβέντους και Μονακό.
—-Η Μπαρτσελόνα για 90′ λεπτά έστησε πολιορκητικό κλοιό έξω από την περιοχή της Γιουβέντους, αλλά οι παίκτες τους Λουίς Ενρίκε δεν βρήκαν τρόπο για να παραβιάσουν την εστία του Τζίτζι Μπουφόν κι έτσι η Γιουβέντους που κράτησε για δεύτερη φορά στο.
Η Μπαρτσελόνα για 90′ λεπτά έστησε πολιορκητικό κλοιό έξω από την περιοχή της Γιουβέντους, αλλά οι παίκτες τους
Λουίς Ενρίκε δεν βρήκαν τρόπο για να παραβιάσουν την εστία του Τζίτζι Μπουφόν.—Μονακό-Ντόρτμουντ 3-1 (3′ Εμπαπέ, 17′ Εμπαπέ – 48′ Ρόις).

Τα γκολ του αγώνα:

Ο Μεντί σουτάρει εκτός περιοχής, ασθενής απόκρουση του Μπούρκι και ο Εμ ‘Μπαπέ παίρνει την επαναφορά πλασάροντας από κοντά για το 1-0 στο 30 λεπτό.

Στο 17′ η Μονακό έκανε γρήγορη επίθεση, ο Λεμάρ σήκωσε για τον Φαλκάο και ο Κολομβιανός με σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Μπούρκι για το 2-0.

Στο 48΄ο Ντεμπελέ από αριστερά μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο Ρόις με ξερό βολέ νίκησε τον Σούμπασιτς και μείωσε σε 2-1 για τους Βεστφαλούς.

Στο 81′ η Μονακό τριπλασιάζει τα γκολ της. Λάθος του Πίστσεκ, έκλεψε ο Λεμάρ, τροφοδότησε τον Ζερμέν και αυτός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα πλασάρει τον Μπούρκι για το 3-1.
Keywords
Τυχαία Θέματα