CHAMPIONS LEAGUE: Πήραν κεφάλι για τους “8” Παρί και Μπενφίκα

Η Μπενφίκα βρήκε το γκολ που έψαχνε στις καθυστερήσεις για να νικήσει με 1-0 τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο «Λουζ» και να πάρει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στους Ρώσους, στο πρώτο παιχνίδι τους για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε με κεφαλιά ο Ζόνας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με την Μήτρογλου να ξεκινά βασικός και απόψε στους «αετούς» αλλά να μην του πηγαίνει το παιχνίδι κι έτσι να αντικαθίσταται

από τον Χιμένες στο 63΄, ενώ ο Σάμαρης έπαιξε σε όλο τον αγώνα.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΠΑΡΙ

Προβάδισμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, μικρό έστω, πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν, που νίκησε στο «Παρκ ντε Πρενς» την Τσέλσι με 2-1 στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τη φάση των «16».

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ (κάπου κόντραρε κιόλας η μπάλα) του Ιμπραΐμοβιτς στο 40’, για να «απαντήσουν» οι Λονδρέζοι στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Μίκελ, που σκόραρε μετά από έναν χρόνο και δυο μήνες! Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο, η Παρί, που έχασε ένα… τσουβάλι γκολ, για να έρθει, τελικά, ο Καβάνι στο 78’, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, να δώσει τη νίκη, εκμεταλλευόμενος άψογα την απίθανη μπαλιά του φοβερού, απόψε, Ντι Μαρία!

Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, οι Τραπ και Κουρτουά, με τον Γερμανό γκολκίπερ να… γλιτώνει με μοναδικό τρόπο στο 23’ την ομάδα του (στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του) και τον Βέλγο να αποσοβεί… καμπόσους κίνδυνους, ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα