Attica Bank: Νέος CEO ο Γκ. Μάναλης – Στη θέση του αναπληρωτή CEO ο Αλ. Αντωνόπουλος

17:30 7/2/2014 - Πηγή: BankWars

Το σχέδιο εσωτερικής αναδιοργάνωσης της Attica Bank ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση των Γκίκα Μάναλη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και του κ. Αλέξανδρου Αντωνόπουλου στη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Τη σχετική απόφαση έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας.

Οι κ.κ. Μάναλης και Αντωνόπουλος διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και εκτιμάται ότι μπορούν

να συμβάλλουν αποφασιστικά στην ενδυνάμωση και στην διεύρυνση του ρόλου της τράπεζας στο τραπεζικό σύστημα και την οικονομία της χώρας.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η τοποθέτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας του επιχειρηματία Νικολάου Μπακατσέλου και Γιάννου Γραμματίδη, πρώην προέδρου του ελληνικοαμερικανικού εμπορικού επιμελητηρίου.

Ο πρόεδρος της τράπεζας Γιάννης Γαμβρίλης δήλωσε πως «Επιδίωξή μας, με αυτές τις αλλαγές, είναι να επιταχύνουμε την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Τράπεζας στη νέα πορεία της στο μέλλον. Ένας σχεδιασμός που θέλει την Attica Bank να σταθεροποιεί τον διακριτό της ρόλο στο τραπεζικό σύστημα και να μετασχηματίζεται σε ένα ευέλικτο τραπεζικό ίδρυμα με σαφή προσανατολισμό τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας και την ενίσχυση καινοτόμων και εξωστρεφών επιχειρήσεων, του κέντρου και της περιφέρειας, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ανταγωνιστικούς τομείς και παρουσιάζουν θετικές προοπτικές».

Original article: Attica Bank: Νέος CEO ο Γκ. Μάναλης – Στη θέση του αναπληρωτή CEO ο Αλ. Αντωνόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα