902 TV/FM: Ποιός είναι ο Dr. Khaled Hamvi;

Στον Dr. Khaled Hamvi εμφανίζεται να έχει πουλήσει τη “Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ” (902 TV/FM) το ΚΚΕ. Όπως προκύπτει από την7μηνη έρευνα των ειδικών επιστημόνων του ΕΣΡ στο τέλος της πορείας των off shore εταιρειών το μόνο γνωστό όνομα είναι του Σεραφείμ Φυντάνιδη, πρώην διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας». Ο Σεραφείμ Φυντανίδης, εμφανίζεται να κατέχει το 1% της Nalotia Ventures

LDT» η οποία έχει έδρα τις Παρθένες Νήσους και πλειοψηφούντα μέτοχο, κατά 95% τον Dr Khaled Hamvi. Το υπόλοιπο 4% της «Nalotia” ανήκει σε φυσικά πρόσωπο.

Η «Nalotia” είναι η ιδιοκτήτρια εταιρείας της «A-Horizon Media LTD», η οποία και εξαγόρασε έναντι του ποσού των 3,7 εκατ. ευρώ τη «Ραδιοτηλεοπτική». Στο μεσοδιάστημα ο ραδιοφωνικός σταθμός της «Ραδιοτηλεοπτικής» ο πρώην 902 FM πουλήθηκε στο Γιάννη Κουρτάκη.

Απομένει τώρα το ΕΣΡ να συζητήσει επί του πορίσματος των ειδικών του επιστημόνων και να αποφανθεί επί της πράξης μεταβίβασης της «Ραδιοτηλεοπτικής». Θυμίζουμε πως η μεταβίβαση της «Ραδιοτηλεοπτικής» ανήλθε σε 3,7 εκατ. ευρώ εκ των οποίων το 1,5 εκατ. ευρώ δόθηκε ως προκαταβολή και τα υπόλοιπα 2,2 εκατ. ευρώ σε βάθος δεκαετίας. Η «A -Horizon Media LTD” ανέλαβε την υποχρέωση να εξοφλήσει τους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία. Βέβαια όλοι πλέον , γνωρίζουν πως ιδιοκτήτης πλέον του νέου καναλιού που μετονομάστηκε σε E channel, είναι ο Φίλιππος Βρυώνης.

typologies.gr

Original article: 902 TV/FM: Ποιός είναι ο Dr. Khaled Hamvi;.

Keywords
Τυχαία Θέματα