1ο Ελληνορωσικό Επιχειρηματικό Forum στην Θεσσαλονίκη 16-17 Μαΐου

Έλληνες και Ρώσοι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία στις 16 και 17 Μαϊου να συναντηθούν στο 1ο Ελληνορωσικό Forum με την ονομασία ΕΡΜΗΣ, στη Θεσσαλονική με σκοπό την προώθηση των εξαγωγών Ρωσικών και Ελληνικών προϊόντων στις αγορές των δυο χωρών.

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται ένα τέτοιο επιχειρηματικό γεγονός που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Ελλάδος σε μια δύσκολη οικονομική εποχή.

Στόχος του Forum είναι να συμβάλλει στην προώθηση της συνεργασίας

μεταξύ των δύο αυτών χωρών, επιτυγχάνοντας παράλληλα επιχειρηματικές επιδιώξεις, όπως την προώθηση των εξαγωγών των Ρώσικων και των Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελληνική και Ρώσικη αγορά αντίστοιχα, καθώς και τη επενδυτική δραστηριότητα Ελλήνων και Ρώσων επιχειρηματιών.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου Forum θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις Ελλήνων με Ρώσους επιχειρηματίες, ενώ θα υλοποιηθούν ενημερωτικά panels ποικίλης θεματολογίας με διακεκριμένους ομιλητές που θα καλύψουν θέματα σχετικά με την επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, τις εξαγωγικές διαδικασίες, κ.α. Με το πέρας του Forum, οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν οργανωμένες μονοήμερες ή διήμερες εκδρομές σε πολιτιστικά ιδρύματα, μουσεία, περιηγητικές διαδρομές σε αξιοθέατα εντός και εκτός της Θεσσαλονίκης (ΆγιονΌρος, Σιθωνία, Σέρρες). Το 1ο Ελληνορωσικό Επιχειρηματικό Forum ΕΡΜΗΣ διοργανώνεται από το Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα φορέα, το Ελληνορωσικό Κέντρο ΕΡΜΗΣ, με την ενεργό συμμετοχή 17 Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα και σε συνεργασία με την εταιρία Συμβούλων Alpha Plan Consultans, επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Αλεξιάδης.

Το επιχειρηματικό event θα πραγματοποιηθεί στο Μακεδονία Παλλάς, όπου είναι πολύ πιθανόν να μιλήσει και ο Ιβάν Σαββίδης.

Keywords
Αναζητήσεις
ρώσοι επιχειρηματίες στη θεσσαλονίκη
Τυχαία Θέματα