«Βόμβα» Αγγελόπουλων: Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα πάνε στην εθνική ομάδα

Επίθεση στον Γιώργο Βασιλακόπουλο εξαπέλυσαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι σε δηλώσεις τους μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό με 65-67 στο ΣΕΦ.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα έκαναν γνωστό ότι θα επιτρέψουν σε κανέναν παίκτη της ομάδας να ενισχύσει την Εθνική

ομάδα.

«Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βασιλακόπουλο, τον Ζαβλανό και τον Κορομηλά για την κατάσταση αυτή η οποία είναι αηδιαστική», τόνισε –αρχικά- ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε:

«Δεν πάει άλλο. Είμαστε αηδιασμένοι από όλα όσα βλέπουμε. Έχουν ξεπεράσει τα πάντα. Έχουν καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ», πρόσθεσε.

Ο αδελφός του, Παναγιώτης πήρε τον λόγο στη συνέχεια…

«Έχουμε φέρει πρωταθλήματα Ευρώπης στην Ελλάδα και εδώ καλούμαστε να νικήσουμε τους Καρακατσούνη, και Παναγιώτου, οι οποίοι ήταν και πέρσι στο πρώτο παιχνίδι και για άλλη μια φορά ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία για να κάνουν τα πάντα για την ομαδάρα του Παναθηναϊκού να νικήσει…», τόνισε και συνέχισε:

«Μέσα στη σαπίλα αυτή των κληρώσεων της ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού, θα πάμε να παλέψουμε. Ο Βασιλακόπουλος νομίζει ότι του ανήκει το ελληνικό μπάσκετ. Δεν του ανήκει όμως», ανέφερε..

Στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού δέχθηκαν αρκετά ερωτήματα από τους δημοσιογράφους με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αναφέρει…

«Δεν μπλέκουμε τα πράγματα με την Εθνική. Ότι δεν θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική δεν έχει καμία σχέση… Απλά δεν θα πάει κανένας παίκτης», κατέληξε, καταχειροκροτούμενος από τους φίλους της ομάδας που βρίσκονταν στον χώρο.

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο παρέμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά έχει πλέον και το προβάδισμα, μετά τη μεγάλη νίκη του απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με σκορ 65-67 επί του Ολυμπιακού, με την οποία ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και πλέον το πρωτάθλημα θα κριθεί στον πέμπτο τελικό, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι “ερυθρόλευκοι”, που με νίκη σήμερα θα κατακτούσαν τον τίτλο, ήταν εξαιρετικά άστοχοι στα τρίποντα (4/21), ενώ η καλή άμυνα των παικτών του Φραγκίσκου Αλβέρτη εμπόδισε τα αστέρια του Ολυμπιακού να βρουν το δρόμο προς το καλάθι.

Αντίθετα, οι “πράσινοι”, με καλές επιθετικές επιλογές, πήραν από νωρίς προβάδισμα και δεν το έχασαν μέχρι το τέλος του αγώνα, αν και στο τέλος οι γηπεδούχοι με ένα δυναμικό ντεμαράζ επιχείρησαν να «κλέψουν» το παιχνίδι, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τη διαφορά.

Ο πέμπτος και τελευταίος τελικός των πλέι-οφ της Basket League, ο οποίος θα κρίνει τον τίτλο, θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Τετάρτη 4 Ιουνίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα