Βίκυ Σταμάτη: Είμαι αθώα, βλέπω την οικογένειά μου να διαλύεται

«Είμαι αθώα, παντελώς αθώα. δεν έχει αποδειχθεί τίποτα και ούτε πρόκειται να αποδειχθεί» υποστηρίζει στην απολογία της η Βίκυ Σταμάτη. Φορτισμένη και με «σπασμένη» φωνή η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου υποστήριξε ότι περιμένει την απονομή δικαιοσύνης και επισήμανε ότι είναι «μαχητής του φωτός» και ότι όλες της οι πράξεις είναι φανερές.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ,

ξεκινώντας την απολογία της είπε: «Ζήτω απονομή δικαιοσύνης. Είμαι αθώα. Προσάγομαι ενώπιόν σας με δυο ιερές ιδιότητες, της μητέρας και της συζύγου. Έχω διαπομπευτεί εγώ και η οικογένειά μου και αυτό είχε βαρύτατες επιπτώσεις στην υγειά μου. Έχω υποστεί διπλό χειρουργείο».

Ακόμη η σύζυγος του Άκη Τσοχατόπουλου ανέφερε:

- τιμωρήθηκα σκληρά. Αναρωτιέμαι γιατί και εγώ. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος μου.

- με οδήγησαν στο δεσμωτήριο του κορυδαλλού με βάση τα όσα ανέφερε ο τύπος, εντελώς αβάσιμα. 17 μήνες στη φυλακή πίστευα ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, κάτι που δεν έγινε.

-δεν έχω καμιά σχέση με κανένα συγκατηγορούμενό μου.

- βλέπω την οικογένειά μου να διαλύεται. Το παιδί μου έχει ψυχικά προβλήματα. Έχει στερηθεί και τους δυο γονείς του εδώ και 17 μήνες το παιδί μου τιμωρείται γιατί φέρει το όνομα Τσοχατζοπουλος.

- είμαι μαχητής του φωτός, όλες μου οι πράξεις είναι φανερές.

- δεν γνώρισα κανένα πρόσωπο ως ιδιοκτήτη της Νοbilis.

-ποιος διώχθηκε και φυλακίστηκε ποτέ στον κόσμο για καναπέδες και για αγορά επίπλων;

Σφυροκόπημα από τον εισαγγελέα

Η Βίκυ Σταμάτη δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων από τον αναπληρωτή εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια. Αντιδρώντας για το ύφος του εισαγγελέα και το περιεχόμενό του, ο συνήγορος είπε: «βρήκατε το πτώμα και το χτυπάτε; υπάρχουν και άλλοι κατηγορούμενοι που μίλησαν για βαλίτσες με εκατομμύρια και δεν ρωτήσατε τίποτα» είπε ο κ. Κούγιας απευθυνόμενος στον εισαγγελέα.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα