Βαρντάλος: Από την πρώτη στιγμή που είδα την κόρη μου ένιωσα μαμά

Τις δυσκολίες που πέρασε για να γίνει μητέρα και την απόφασή της να υιοθετήσει την 8χρονη σήμερα κόρη της, εξομολογήθηκε η δημοφιλής ηθοποιός Νία Βαρντάλος…

«Προσπαθούσα τόσο πολύ να γίνω μαμά, τόσο πολύ! Από την πρώτη στιγμή που είδα την κόρη μου ένιωσα μαμά», είπε η Νία Βαρντάλος ηθοποιός σε συνέντευξή της στο ομογενειακό «Greek Reporter» και δεν δίστασε να ομολογήσει πως η φύση και η σύγχρονη ιατρική δεν της επέτρεψαν να αποκτήσει ένα δικό της μωρό κι έτσι πήρε την απόφαση να υιοθετήσει.

Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διαδικασία της υιοθεσίας

είπε: «Προσπαθούσαμε με τον σύζυγό μου να κάνουμε παιδί περίπου 10 χρόνια. Μάθαμε για όλους τους τρόπους υιοθεσίας από την Ελλάδα, την Κίνα και τις ΗΠΑ και δεν πήραμε ούτε ένα τηλεφώνημα ή παίρναμε τηλέφωνο και δεν γινόταν καμία επαφή!».

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Ian Gomez και τόνισε πως με τον σύζυγο της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί εννέα χρόνια. Την κορούλα τους της υιοθέτησαν όταν ήταν 3 χρονών μέσω ενός πρακτορείου που ασχολείται με υιοθεσίες και από τότε έχουν βρει την απόλυτη ευτυχία.

«Της έχω πει πως, όταν θα μάθει ελληνικά, θα πάμε στην Ελλάδα. Όταν μάθει να λέει «έχετε παγωτό;», «έχω δύο ευρώ», «ευχαριστώ», «μμμ… νόστιμο» και τέτοια, της έχω πει ότι θα πάμε στην Ελλάδα», κατέληξε η Νία Βαρντάλος.

Τέλος είπε πως δεν θέλουν να αποκαλύψουν το όνομα της και να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα