Τζογαδόρος έσφαξε τα δύο του παιδιά και την έγκυο σύζυγό του

Το πάθος για τον τζόγο ενός άνδρα προκάλεσε οικογενειακή τραγωδία στη Γαλλία. Ο πατέρας έσφαξε τα δύο ανήλικα παιδιά του και σκότωσε την έγκυο σύζυγό του, για να τους σώσει από τους τοκογλύφους, όπως δήλωσε στην αστυνομία.

Δράστης είναι ο Ρουμάνος οικοδόμος Φλορίν Σεμπαστιάν Μπάλαν, ο οποίος σκότωσε τους δύο του γιους, τον πέντε ετών Τόνι και τον μόλις 18 μηνών Ραφαέλ, αλλά και την μητέρα τους, που περίμενε το τρίτο παιδί της οικογένειας.

Τα δύο παιδιά βρέθηκαν με κομμένο το λαιμό, ενώ η σύζυγος

του δράστη που διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε πολλαπλά τραύματα στο θώρακα και το λαιμό. Τα πτώματά τους βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας, όταν οι οικείοι τους άρχισαν να ανησυχούν γιατί δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Οπως διαπίστωσε η αστυνομία, ο δράστης χρώσταγε 30.000 λίρες σε τοκογλύφους και ζούσε με το φόβο ότι θα απαγάγουν την οικογένειά τους. Συγγενείς του δήλωσαν στην Daily Mail ότι ο Ρουμάνος ήταν εθισμένος στο τζόγο και δεν σταματούσε να δανείζεται χρήματα. Σύμφωνα με τους ίδιους, οι τοκογλύφοι άρχισαν να τον απειλούν ότι θα βασανίσουν τη σύζυγο και τα παιδιά του αν δεν τους πληρώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα