Τζένη Χειλουδάκη: «Είχα δεσμό με την Κάρλα Μπρούνι» [Bίντεο]

Η Τζένη Χειλουδάκη καλεσμένη στο «Η Γερμανού ξανάρχεται» αναφέρθηκε στη σχέση της με τον εισαγγελέα που είχε δημιουργήσει σκάνδαλο.

«Ήξερε ότι δεν τον αγάπησα ποτέ. Και μετά από μία επανασύνδεση συζητήσαμε κάποια πράγματα και ήμασταν μαζί 6 μήνες. Τον απομυθοποίησα πλήρως και φτάνει. Τον γνώρισα στην Ρόδο, ήταν εισαγγελέας εκεί. Ήταν παντρεμένος και εξέφρασε ανοιχτά τον έρωτά του σε κόσμο στην Ρόδο. Ήταν αυτό που λέμε ο έρωτας, είναι καταστροφικός. Σύμφωνα με τα τελευταία λεγόμενά του πριν λίγους μήνες δεν μετάνιωσε. Έγινε και επανασύνδεση μετά. Συνέβησαν απίστευτα

πράγματα που καταθέτω στο επόμενο βιβλίο. Συνέβησαν πράγματα εξωφρενικά. Ένιωθα ότι έφτασε στα όριά του και γύρισε για εκδίκηση».

Η Τζένη Χειλουδάκη εξομολογήθηκε ότι της αρέσουν πολύ οι γυναίκες και αποκάλυψε ότι είχε κάνει σχέση με γνωστό τοπ μόντελ της εποχής.

Είχε δεσμό με την Κάρλα Μπρούνι και όταν το άκουσε αυτό η Ναταλία Γερμανού «πάγωσε». «Χιλιάδες φορές μου την έχουν πέσει γυναίκες και έχω υπάρξει στο κρεβάτι με θηλυκά και μου αρέσει σαν γυναίκα να είμαι με άλλες γυναίκες στο κρεβάτι. Όταν ήμουν στη Ρώμη είχε δεσμό για ένα χρόνο με πολύ γνωστό μοντέλο.

Πηγή: govastileto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα