Τσίπρας: Το Μαξίμου κάνει ότι δεν κατάλαβε την ιστορική νίκη [Βίντεο]

Μόνο στο Μέγαρο Μαξίμου δεν πήραν το μήνυμα, είπε από τα Προπύλαια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας που έδωσε συγχαρητήρια στους υποψηφίους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ρένα Δούρου και Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους και όλες εσάς που δώσατε έναν σπουδαίο αγώνα. Θα ήθελα να συγχαρώ την Ρένα Δούρου και το επιτελείο της γιατί κατέγραψε

μία ιστορική νίκη για την περιφέρεια της Αττικής τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας που συνδυάζεται με ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά στη χώρα μας που η Αριστερά ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων με την ψήφο του λαού μας κερδίζει μία εκλογική αναμέτρηση σε εθνικό επίπεδο» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: «Και ο λαός μας στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Και το μήνυμα είναι ότι αυτός ο λαός δεν βολεύεται με λιγότερο ήλιο. Δεν βολεύεται με λιγότερη αξιοπρέπεια. Δεν βολεύεται παρά μονάχα με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, προκοπή. Είμαστε εμείς αυτοί που αναλαμβάνουμε μία ιστορική ευθύνη να γυρίσουμε τον τροχό της ιστορίας».

\Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η κυβέρνηση δεν πήρε το μήνυμα των εκλογών. «Όλη Ευρώπη πήρε το μήνυμα; Σχεδόν όλη. Υπάρχει ένα μικρό κομμάτι της στο Μέγαρο Μαξίμου και στα κανάλια που κάνει πως δεν κατάλαβε τι έγινε σήμερα. Εμείς όμως θα επιμείνουμε. Διότι γνωρίζουμε. Δεν ήμασταν αδαείς να πιστεύουμε ότι όποιο κι αν ήταν το μέγεθος αυτής της νίκης θα έφευγαν από μόνοι τους. Εμείς θα τους ρίξουμε με τους αγώνες μας, με τη δράση μας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα κερδίσαμε μία πολύ μεγάλη μάχη. Πολύ σύντομα θα κερδίσουμε και τον πόλεμο» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.



Keywords
Τυχαία Θέματα