Τρελές για τον Justin Bieber: Θαυμάστριες του βγάζουν τα σουτιέν τους και τα πετούν στα πόδια του [εικόνα]

Ότι περνάει από το χέρι του κάνει ο Justin Bieber για να αποδείξει ότι έχει μεγαλώσει και δεν του αρέσει να τον αντιμετωπίζουν σα μικρό παιδί. Και τελικά την Κυριακή και μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, θέλησε να υπενθυμίσει ότι δεν είναι ο μόνος που μεγαλώνει…

Ο 19χρονος pop star μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία ενός στηθόδεσμου που βρίσκεται πάνω στη σκηνή, την ώρα που εκείνος λίγο πιο εκεί δίνει τον καλύτερό του εαυτό στο κοινό που έχει συγκεντρωθεί για να τον απολαύσει.

«Υποθέτω ότι όλοι μεγαλώνουν» έγραψε ο νεαρός τραγουδιστής, συνοδεύοντας την εν λόγω φωτογραφία με το σουτιέν κάποιας φανατικής θαυμάστριας που θέλησε να του αφήσει ένα… ενθύμιο!

Και με το σχόλιο του αυτό, μάλλον ο Justin εννοεί ότι μαζί με εκείνον μεγαλώνουν και οι θαυμάστριές του. Αν σκεφτεί κανείς δε ότι τα τελευταία 4 χρόνια, ο Bieber κάνει καριέρα, μπορεί να καταλάβει ότι όχι μόνο τότε πολλές θαυμάστριές του δεν φορούσαν καν σουτιέν (!), αλλά και ότι ο Justin πλέον έχει… «πέραση» και σε μεγαλύτερες!

Δείτε την εικόνα:

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα