Τους αντιπάλους της στο Μουντιάλ μαθαίνει η Εθνική

Η εθνική μας ομάδα που έχει τοποθετηθεί στο τέταρτο γκρουπ για την κλήρωση μαζί με τις Αγγλία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Γαλλία, Ιταλία, Κροατία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Ρωσία, κάτι που σημαίνει ότι θα τις αποφύγει στη φάση των ομίλων.

Το γκρουπ των επικεφαλής συνθέτουν οι Βραζιλία, Ισπανία, Γερμανία, Αργεντινή, Κολομβία, Βέλγιο, Ουρουγουάη και Ελβετία, το δεύτερο

από τις Χιλή, Εκουαδόρ, Ακτή Ελεφαντοστού, Γκάνα, Αλγερία, Νιγηρία και Καμερούν και το τρίτο από τις Αυστραλία, Ιράν, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Κόστα Ρίκα, Μεξικό, Ονδούρα και ΗΠΑ.

Μία όμως από τις ομάδες του ομίλου της Ελλάδας θα φύγει από το τέταρτο γκρουπ και θα πάει στο δεύτερο, βάσει προκλήρωσης που θα γίνει πριν από την έναρξη της κανονικής διαδικασίας.

Από ελληνικής πλευράς, στην Μπαΐα βρίσκονται από χθες ο προπονητής Φερνάντο Σάντος, ο τεχνικός διευθυντής εθνικών ομάδων Τάκης Φύσσας και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.

Πάντως, την χθες παράσταση έκλεψε η FIFA, η οποία ενέκρινε δίλεπτα τάιμ άουτ σε κάθε ημίχρονο των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι οποίοι θα διεξαχθούν μεσημέρι και μόνο στην τροπική ζώνη της Βραζιλίας.

Παράλληλα, νέα ανησυχία προκάλεσε ο πρόεδρος της FIFA Ζεπ Μπλάτερ, λέγοντας πως το γήπεδο του Σάο Πάολο δεν θα είναι έτοιμο πριν από τις 14 Απριλίου κι ότι προσεύχεται στον Θεό να είναι τουλάχιστον τότε έτοιμο.

Όσον αφορά την Ευρώπη, την αντικατάσταση της κίτρινης κάρτας με 10λεπτες ή 15λεπτες αποβολές στη διάρκεια του αγώνα προτείνει ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, παράλληλα με την ιδέα να καταργηθεί η ποινή του αποκλεισμού μιας αγωνιστικής με τη συμπλήρωση καρτών. Όπως είπε σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «Ας», θα προτιμούσε να καταργηθούν οι κίτρινες κάρτες και στη θέση τους να τιμωρείται ο… άτακτος ποδοσφαιριστής με ολιγόλεπτη αποβολή κατά τα πρότυπα του ράγκμπι. Ο Γάλλος παράγοντας πρόσθεσε ακόμη ότι σύντομα θα συζητηθεί και η πρότασή του για πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ των ομάδων που κατακτούν τα εθνικά Κύπελλα, αντί για το Γιουρόπα Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα