Το sms της Ευγενίας στον Άδωνι

Έναν… πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης να παρουσιάσει το πόσο καλά λειτουργεί το νέο πρωτοβάθμια σύστημα υγείας, το ΠΕΔΥ, στο συμβούλιο των υπουργών Υγείας της ΕΕ του οποίου προέδρευε. Το έπραξε διαβάζοντας στους ομολόγους του ένα sms που του έστειλε η σύζυγος του, Ευγενία Μανωλίδου, το

οποίο έγραφε «…το ΠΕΔΥ σκίζει».

Η μαέστρος Ευγενία κάλεσε στο τηλέφωνο τον σύζυγο της, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η Σύνοδος. Εκείνος γνωρίζοντας πως οι τελευταίοι μήνες της εγκυμοσύνης μπορεί να κρύβουν «εκπλήξεις», διέκοψε για λίγο και απάντησε.

Του εξήγησε ότι χρειάζεται έναν γυναικολόγο, χωρίς να είναι επείγον και ο υπουργός Υγείας τη συμβούλευσε να χρησιμοποιήσει το ΠΕΔΥ.

Λίγα λεπτά αργότερα λοιπόν, τον ενημέρωσε μέσω μηνύματος στο κινητό ότι έκλεισε ραντεβού. «Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε ημέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας», του έγραψε χαρακτηριστικά όπως σημειώνει ο Βηματοδότης.

Τότε ο κ. Γεωργιάδης είπε στους υπουργούς Υγείας; «Κύριοι, θέλω να σας διαβάσω ένα μήνυμα της συζύγου μου για να δείτε πόσο αποτελεσματικές είναι οι μεταρρυθμίσεις εδώ στην Ελλάδα» και άρχισε να διαβάζει το μήνυμα της Ευγενίας, μεταφράζοντας το «αγάπη μου» σε «dear».

Keywords
Τυχαία Θέματα